Hogy tetszik ez a Bud Spencer - Terence Hill Lego koncepció?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szuper, részletes és aprólékos. A Bud minifigura a kedvencem (aki szokatlanul vékony), és azok az ibolyakék szemek... :)
Örülnétek neki, ha megvalósulna és kapható lenne?
Igaz én egy kisebb készletnek is örülnék, vagy csak a minifiguráknak is.
Köszönöm a válaszokat! :)
2023. jún. 30. 18:09
3/13 anonim válasza:
Aranyos. Csak ugye akik értékelnek, azoknak inkább csak a gyerekeik játszanak legóval. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Mármint kik akik értékelnek? A szavazók vagy a Lego döntéshozói? Szerintem egyikük sem.
2023. júl. 2. 20:18
5/13 anonim válasza:
#3 mármint értékelnék ezt a keszletet, tehát akiknek tetszik. (Magamat is beleértve)
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem akik szavaznak a Lego Ideas oldalán, azok maguk is Lego-rajongók.
2023. júl. 3. 09:24
7/13 anonim válasza:
#6 de nem feltétlenül Bud Spencer és Terence Hill rajongók. Én nem vagyok világos vagy te vagy fáradt?
8/13 A kérdező kommentje:
Te azt írtad, hogy "csak a gyerekeik játszanak legóval", és szerintem a BSTH-rajongók sem inkább gyerekek. :)
2023. júl. 3. 12:16
9/13 anonim válasza:
#8 ok, inkább felejtsd el az egésztet, egy büdös szót nem értesz abból amit írok.
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy tényleg nem vagy világos.
2023. júl. 3. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!