Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik ezek a régi játékok?

Mik ezek a régi játékok?

Figyelt kérdés

Régen, talán körülbelül 10 évvel ezelőtt játszottam két olyan játékkal, aminek nem tudom a nevét, sok-sok keresés után sem tudtam megtalálni, de körülbelül tudom miről szólt, és bízok benne, hogy valaki tud segíteni.

1. Játék: Ebben a játékban a Hold felszínén lehetett közlekedni gyalog, ugrálva vagy járművel.

2. Játék: Ha jól emlékszek, talán MMO volt, és egy karaktert kellett fejleszteni, mindenféle csontváz és egyéb élőhalott gyilkolásával. Más emberekkel is játszhatott az ember. Körülbelül olyan, mint a WoW. Olyan nézetes volt a játék, amit a legjobban úgy tudnék leírni, mint például a LoL, nem teljesen felül, nem oldalról, hanem a kettő között.

Ennél többet nem tudok a játékokról, és ezek közel sem jó leírások, de reménykedek benne, hogy akik ismernek ilyen játékokat, azokkal együtt megtalálhatjuk.

2023. jún. 25. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz?

[link]

A másik talán Muonline

2023. jún. 26. 00:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Igeeen. Köszönöm szépen, mi a neve az elsőnek?<3

A második nem az, de nagyon-nagyon hasonló.

2023. jún. 26. 00:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress rá moon base online néven.Sherwood dungeon talán a másik mondjuk nem lol nézetes.
2023. jún. 26. 08:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Igeeen, ezek azok. Nagyon szépen köszönöööm.:D

Furcsa látni ezeket a játékokat utólag, hogy egykor mennyire szerettem ezeket. Lenne kedved játszani velük?:P

2023. jún. 26. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Te szoktál ezekkel játszani, ha már ennyire tudtad? Én sehol nem találtam ezeket. (Bár lehet ez csak engem ír le, mert mondjuk a Holdon játszó játékot könnyen megtalálhattam volna.)
2023. jún. 26. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy lehet e még játszani velük. Nyomtam anno de teljesen megfeledkeztem róluk, csak a kérdésed miatt jutott eszembe. Talán még startlapon találtam rájuk.
2023. jún. 26. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!