Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A régi DOS-os játékok közül a...

A régi DOS-os játékok közül a Prehistorik1-et, vagy a Prehistorik2-t szerettétek jobban?

Figyelt kérdés
Nekem a 2. része jobban bejött, szebb a grafikája, és voltak a pályákhoz kódok, így game over esetén nem kellett teljesen elölről kezdeni, hanem lehetett attól a pályától, ahol "meghaltunk", az 1. résznél nem volt ilyen lehetőség. Igaz, ott volt örök élet kód, kivéve a főellenségek ellen.

2023. jan. 3. 12:46
A kérdező szavazást indított:
A Prehistorik1-et.
A Prehistorik2-t.
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
A prehistrosik 2-t. Mai napig játszom vele a kis retro fujitsu laptopomon.
2023. jan. 3. 12:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is játszok vele, Dosbox segítségével tudok játszani régi játékokkal.
2023. jan. 3. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mennyit toltam én kicsi gyerekként. Az 1-et végig is játszottam, bár az mai fejjel nem tűnik nehéznek. Anno a 2-ben 8 évesen még nem tudtam továbbjutni azon a szobán, ahol a tüskék között mennek a liftek és ugrálni kell. Most is csak sokadjára sikerült, ledöbbentem, hogy mennyire kevés hiányzott hogy végigvigyem.
2023. jan. 3. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az 1 kimaradt gyerekként, a 2-vel játszottam anno sokat.

Felnőttként előkerült mindkettő, de a 2 jobban bejött.

2023. jan. 3. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!