Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hiányzik nektek a Bionicle?...

Hiányzik nektek a Bionicle? Vennétek ha lennének ismét új szettek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 23. 16:21
A kérdező szavazást indított:
igen, hiányzik, és igen, vennék is ha lenne új belőle
hiányzik, de nem vennék, kinőttem belőle
hiányzik, de nem vennék, túl drága már a Lego
nem hiányzik
azt sem tudom mi az
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiányzik, nem is szerettem. Valahogy nekem elvesztette a lego jellegét már akkor is.
2023. jún. 24. 07:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ami hiányzik az a licenc nélküliség. Attól volt kego a lego, meg a licencek miatt dupla áron van. Jó castle szettek kellenének.
2023. jún. 24. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hiányzik, de ugyanazt a gyerekkori élményt nem lehetne leutánozni akkor sem, ha újra kiadnák őket. A Lego már nem gyártja a régi Bionicle elemeket és az eredeti alkotók közül már csak páran dolgoznak a cégnél. Megjelent nemrég egy Bionicle különkiadás szett, ami hagyományos Lego System stílusban készült, kimondottan a rajongóknak. Aranyos, de csak halvány árnyéka a klasszikus szériának.

Ha a Bionicle-t újra visszahoznák, akkor már másféle építési stílusban készülne és a nulláról kellene kezdeniük a népszerűsítését. A Bionicle ráadásul nem csak a játékokról szólt, hanem volt egy tág, összetett univerzuma is, érdekes ötletekkel, szereplőkkel és történetekkel. Nekem ez volt a fő vonzeröje, a 2015-ös széria kudarca pedig bebizonyította, hogy a játékok önmagukban már nem kelendők, ha nincs megfelelő médiatámogatásuk. Úgyhogy szívesen támogatnám, ha visszajönne, de nem látom valami reálisnak, hogy ennyi idő után, az eredeti alkotók nélkül jól meg tudnák csinálni.

Ha sokat olvasol a Lego kulisszák mögötti működéséről, akkor tudod, hogy a cég vezetősége sosem értette igazán a Bionicle-t. Nem fogták fel, hogy egy ilyen egyedi széria számára mennyire fontos lett volna a stabil marketing- és médiaszinergia megléte, s részben ez vezetett a 2015-ös változat bukásához is.

2023. júl. 5. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden évben augusztus 10 és 11-én van az internetes Bionicle Day rendezvény, így új játékszettek nélkül is lehet nosztalgiázni és újra átélni a régi emlékeket.

A mai rendezvényen például a Bionicle egykori együttese, a Cryoshell kiadott egy új dalt az első film 20 évfordulójának megünneplésére. És vannak rajongók, akik új Bionicle alkatrészeket terveznek, amik megvásárolhatók vagy letölthetők és 3D nyomtatóval elkészíthetők. Ez is valami, ha már magától a Lego cégtől szinte semmit nem kapunk.

2023. aug. 11. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!