Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van a Witcher 3-hoz hasonló...

Van a Witcher 3-hoz hasonló játék?

Figyelt kérdés
Jó tudom, van a Witcher 1,2 de én most olyanra gondolok, ami magára leginkább a Witcher játék sorozatra hasonlít.

2023. jún. 13. 13:22
 1/8 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló nincs, viszont hihetetlen élvezetes sandbox a Kenshi, én W3 után ezt találtam és bele is szaladt úgy 500 óra. Most várom a Kenshi 2-t.
2023. jún. 13. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
DLC-ket is végigtoltad? (Hearts of Stone és a Blood and Wine)
2023. jún. 13. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogwarts legacy
2023. jún. 13. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Dragon's Dogma
2023. jún. 13. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát más nem nagyon van, esetleg valami szénné moddolt Skyrimet néznék meg.
2023. jún. 14. 04:29
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Greedfall

Red Dead Redemption

Assassin's Creed

Outer Worlds

Horizon

God of War

Dark Souls, Elden Ring, Nioh, Sekiro (bár ezekben alig van párbeszéd, a harc a lényeg bennük)

2023. jún. 14. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

A The Witcher 1 és 2 nem is hasonlít a Wild hunt-ra. Csak csendben megjegyezném, hogy szerintem az első kettő része sokkal jobb.

Ha a Wild hunt-hoz keresel hasonlót akkor lényegében bármelyik open world játék hasonló. Ha az első kettő részhez kell hasonló, akkor a Dragon age: Origins. Ez egy mestermű.

2023. jún. 18. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:

7# hát azért ne mossunk egybe egy AC odysseyt akár egy GTA-t a wild huntal.

Szerintem a witcher 1 középkategóriás játék.

a 2 már annál jobb de még indig kevés .

a 3 mindent össze szedett ami az előző játékokban jó volt és 100x jobbá tette. A történet magasan ver sok mai tripla A-s játékot. Ha fogadnom kéne csak a Kear Morhen-i részre több figyelmet fordítottak mint egy 3 COD játék storyjára összesen.

Az is árulkodó , hogy a játékiparba a wild hunt a szint amit eddig a RDR 2 tudott erlérni.

Alapból nem is egy multimilliárdos EA , Dice vagy akár Rare hanem egy lengyel .

Valamiért az Észak , Közép, Kelet Európai cégek sokkal jobbat csinálnak.

pl a svéd Mojang (tudom közhely az MC-vel példálózni) , a cseh Bohemia Interactive akiknek olyanokat köszönhetünk mint a DayZ vagy az arma , a lengyel CDPR ugye a witcherrel

2023. júl. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!