Van a Witcher 3-hoz hasonló játék?
Greedfall
Red Dead Redemption
Assassin's Creed
Outer Worlds
Horizon
God of War
Dark Souls, Elden Ring, Nioh, Sekiro (bár ezekben alig van párbeszéd, a harc a lényeg bennük)
A The Witcher 1 és 2 nem is hasonlít a Wild hunt-ra. Csak csendben megjegyezném, hogy szerintem az első kettő része sokkal jobb.
Ha a Wild hunt-hoz keresel hasonlót akkor lényegében bármelyik open world játék hasonló. Ha az első kettő részhez kell hasonló, akkor a Dragon age: Origins. Ez egy mestermű.
7# hát azért ne mossunk egybe egy AC odysseyt akár egy GTA-t a wild huntal.
Szerintem a witcher 1 középkategóriás játék.
a 2 már annál jobb de még indig kevés .
a 3 mindent össze szedett ami az előző játékokban jó volt és 100x jobbá tette. A történet magasan ver sok mai tripla A-s játékot. Ha fogadnom kéne csak a Kear Morhen-i részre több figyelmet fordítottak mint egy 3 COD játék storyjára összesen.
Az is árulkodó , hogy a játékiparba a wild hunt a szint amit eddig a RDR 2 tudott erlérni.
Alapból nem is egy multimilliárdos EA , Dice vagy akár Rare hanem egy lengyel .
Valamiért az Észak , Közép, Kelet Európai cégek sokkal jobbat csinálnak.
pl a svéd Mojang (tudom közhely az MC-vel példálózni) , a cseh Bohemia Interactive akiknek olyanokat köszönhetünk mint a DayZ vagy az arma , a lengyel CDPR ugye a witcherrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!