Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher 3-hoz hasonló...

Axii00 kérdése:

The Witcher 3-hoz hasonló játékot tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a The Witcher 3-hoz hasonló játékot keresek. Olyat keresek, amiben nagy a bejárható terület, a történetet befolyásolják a döntéseim és a grafika is majdnem Witcher szinten legyen. (Igen,tudom, hogy a Witchernek szinte páratlan grafikája van)

Előre is köszönöm a válaszokat, aki pedig kulturáltan nem tud hozzászólni, az el se kezdjen gépelni.

2017. jún. 11. 15:59
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:
Skyrim, modokkal esetleg, bejárható terület nagy, modolkal a grafikát is lehet szépen húzni, storyban a witcher mögött marad sajnos
2017. jún. 11. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Dragon Age sorozat

Gothic sorozat (bár a legújabbnak szép a grafikája, de szerintem a 2 volt a legjobb).

Mass Effect (itt mondjuk nincsenek akkora bejárható területek, de élvezetes).

Elder Scrolls játékok (Skyrim-ot szénné lehet modolni pl.

[link]

[link] stb)

Talán a dragon age ami a legjobban hasonlít rá (attól eltekintve, hogy 4 fős partiban mész). Ha érdekel a teljes történet akkor érdemes az elsővel kezdeni, ha nem, akkor simán inquisition (nem tudom törtben van már vagy sem).

2017. jún. 11. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

A Skyrim mindenben a Witcher 3 mögött marad. Én inkább a Fallout New Vegast ajánlanám. Persze ott a grafikán kell komolyabb kompromisszumot kötni.

A Skyrimben szinte semmi hatással nincsenek a játékos döntései a világra, a questek megoldásához sem ad semmi szabadságot a játék. Ha két végkifejlet van, az már soknak számít, de általában az sem jelent semmit a továbbiakra nézve, melyiket választod. De általában egyszerűen tényleg csak pórázon vezet végig a fejlesztők által megszabott egy darab cselekményszálon egy teljesen lineáris dungeon-ben. A karaktered fejlesztését sem lehet elrontani és a felszerelést sem lehet rosszul összeválogatni, annyira el van szúrva a fejlődési rendszer. Ha csak egy kicsit is előre gondolkodtál, 20-25 óra után már csak az Ebony Warrior, Karstaag, Harkon és Miraak jelent számodra kihívást.

2017. jún. 11. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:

A Mass Effect játékokat kijátszottam már(kivéve Andromeda).

Az The Elder Scrolls játékok nem tűnnek rossznak, csak a történet nem fogott meg.

A Fallout New Vegas és a Dragon Age egy próbát megér.

Köszönöm mindenkinek a választ! :)

2017. jún. 29. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!