Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri még játszani a League...

Megéri még játszani a League Of Legendsel ? Bővebben lent !

Figyelt kérdés

A játékosok többsége eléggé toxikus és nagyon hamar feladják a meccseket , és megis csak egy csapat játékról volna szó ahol össze kell dolgozni .

Valakinek van tapasztalata hogy ezek a jelenségek érzékelhetők / tapasztalhatók úgymond “high eloban” is ? Diamond és az felett .

Én jelenleg Silver-Gold között mozgok EUW szerveren . Megérné komolyabban neki ülnöm es meg próbálkozni feljebb jutni , vagy ott is ugyan ez lesz ?

2023. jún. 12. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyi órád van a játékban, de silver és dia között nagy szakadékot kell majd átugranod. Egyáltalán nem éri meg.

Egy játék van, aminél igazán megbántam, hogy akár egy órát is beleöltem és az a lol.

2023. jún. 12. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!