Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsesek Jó...

Norbert66 kérdése:

League of Legendsesek Jó akalis segítene nekem megtanulni vele játszani?

Figyelt kérdés
Tsen beszélnénk meg mindent.Amit szeretnék megtanulni:Miket vegyek,kombók,és úgy alapjátvéve mindent,rúnák,mesterségek

2015. máj. 10. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress rá, basszus.

Ha esetleg nem sikerülne:

[link]

Itt több mint részletesen le van írva. Amúgy nagyon könnyű champ, a lényeg, hogy teamfightban szépen kinézed a legkönnyebben kiszedhető ellenfelet, ami nyilván az adc vagy a mides, és csak őt támadod, az assasinok lényege az, hogy azt az 1 ellnfelet nagyon gyorsan kikapják. A másik lényeges dolog, hogy folyamatosan figyeld a bot- és toplanet, és amintlehetőség adódik, leroamold, mert így tudsz gyors killekhez jutni. Még az tudom tanácsolni, hogy ha rosszul jössz ki a laneről, és hátrányban vagy, próbáld ultival mindig a csapatod által lesebzett, alacsony hps ellenfeleket ultival megtámadni és beszedni a killt, így gyorsan vissza tudod snowballozni magad.

2015. máj. 10. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Mobafireröl sok buildet szoktam nezni a tobbi kinai mert nem tudok angolul...de amugy azert akarok ugymod egy tanart mert ha beszelek vele sokkal kozvetlenebbek a valaszai es a kerdeseim jobban atlathato az egesz...de amugy koszi a valaszt ;)
2015. máj. 10. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Diesel1521-et érdemes Youtube-on meglesni, magyar LoL videós, jó champbemutatói vannak, és ért a midhez.

Andy Lightning is magyar videós, ő is jó Akalival, biztos van Akalis videója. Sokkal professzionálisabb, mint Diesel, de cserébe nagyobb az arca.

2015. máj. 12. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

youtube: melcatorprime

ezen belüla Drag-On-os videókat nézd, sok videó van Akalival, érdemes megnézni

2015. máj. 21. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!