League of legends Zac Zaccel szeretnék megtanulni játszani.. Először is: jungler top vagy hova vigyem? Tankosra gyúrjam? Vagy mit vegyek neki? Milyen nehéz vele játszani? Vagy inkább hadjam.
Topra inkább. Jungle-be gyenge lett véleményem szerint; earlyben gyengusabb lett, és emiatt többször kell hazamenned hp-ért, és xp lemaradásod lesz.
Zacet már nem sorolnám a mostanában jó és erős champek közé, mert igencsak lenerfelték, illetve a counterei feljöttek (Vi, Vladimir, Fizz, esetleg Riven). Ennek ellenére egy jó teamcompban jó választás lehet, ha kell a tank, és van másnak cc-je. Én ezt a buildet használtam mikor még Zaceztem: [link]
Alaposan le van írva a laningface, a masteries & runes, és hogy hogyan buildeld. (Megjegyzés: Szerintem a teleport jobb választás, az ignite eléggé ellenfélfüggő.)
Ha egy olyan ellenfelet kapsz laningface-n, akinek erős az earlyje (Riven), erős a cc-je (Cho'Gath), akkor nagyon megszívtad. Ugyanúgy megszívtad ha az enemy tele van erős cc-vel (Morgana, Leona support teszem azt, Rammus jungle), és még snowballozni se tudsz így.
Nem könnyű champion, én egyáltalán nem ajánlanám. Mire megtanulnál vele játszani, addigra valószínűleg megint nerfelnék, vagy addigra totál kiszorulna a metából. Ajánlanék egy Rivent/Renektont topra, ők jól megvannak a kis lane-ükön, erősek most, és aránylag könnyen megtanulhatóak.
Üdv.
Akkor inkább nem veszem meg viszont akkor kit?
Én olyanokat keresek akik olyanok mint JAX és VI.
Tudtok ajánlani olyan champat?
(Riven renekton nem jött be....)
Mint Jax és Vi? Huh.. az a gond, hogy ők nagyon különleges mechanikával rendelkeznek.
Erős lett az AD Fizz most, őt előszeretettel viszik, illetve Hecarim és Maokai is visszajött ismét topra. Irelia is megint erős, őt is ajánlom, de egy Gnarral is jól lehet aratni topon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!