Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kilehet vinni valamilyen...

Kilehet vinni valamilyen módon "ingyen" a csábításból jelest?

Figyelt kérdés
Gyerekként nagyon sokat játszottam vele, de a rendszer végett meg a hatalmas árak miatt sosem jutottam sokáig, viszont egyszer már nagyon érdekelne milyen érzés kivinni az egész storit. Nincs valami mód erre?

2023. jún. 4. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudom régebbi kérdés, de milyen gyakorisággal szoktak lenni ilyen akciók, hogy csak 1ap egy párbeszéd?
márc. 16. 01:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés utolsó. Valami ünnepi alkalmak környékén szokott talán lenni és ha új epizód érkezik,ilyenkor írják azt hozzá, hogy minél hamarabb el tudd kezdeni az újat, ezért segítenek, hogy hamarabb a végére érj annak, amiben vagy.
márc. 20. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Épp ma ért véget az 1AP-s hét. Decemberben talán kettő volt. És szerintem idén is ez volt a második talán. Szóval olyan 2 havonta kb. De van hogy sűrűbben. Ünnepekkor mondjuk.

De nem tudom lesz-e még ilyen sűrűn, mert lassan indul a New Gen és szerintem inkább már arra koncentrálnak.

ápr. 7. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha valakit érdekel én szívesen megválok a fiókomtól, van egy csomó akció pontom ☺️🙂
ápr. 21. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:

#14-es ilyen könnyen megválnál tőle? :O

De akkor miért gyűjtötted eddig?

Szép gesztus a felajánlás tőled! :)

ápr. 22. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!