Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kilehet vinni valamilyen...

Kilehet vinni valamilyen módon "ingyen" a csábításból jelest?

Figyelt kérdés
Gyerekként nagyon sokat játszottam vele, de a rendszer végett meg a hatalmas árak miatt sosem jutottam sokáig, viszont egyszer már nagyon érdekelne milyen érzés kivinni az egész storit. Nincs valami mód erre?

2023. jún. 4. 15:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nincs, csak ha jó sok idő alatt összegyűjtögeted a szükséges ap-t és pénzt. Minden nap lehet játszani a minijátékokkal, azzal még lehet egy kis pluszt keresni ingyen. De gondolom te nem ilyet szeretnél, hanem vásárlás nélkül egyszerre sokat szerezni. Olyat nem lehet.
2023. jún. 4. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csalásra gondolsz, nincs. 😀
2023. jún. 4. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton nem kell érte fizetned. De sok év alatt ki lehet vinni ingyen is.
2023. jún. 5. 11:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ősrégi profilom, amibe naponta léptem be és gyűjtöttem össze az akció pontokat. Most van 7779 db 😄A gimis részt sikerült is így, ingyen kivinnem, a többi részt szinte el se kezdtem, mert már nem érdekel.

Tehát, ha szorgalmasan gyűjtögeted a pontokat, akkor lehetséges ingyen kivinni 😇

2023. jún. 30. 14:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
7779 akcióponttal hogy vitted végig a gimit? Én a 22. epizódtól 6 epizódot tudtam kijátszani több mint 3000 ap-val. És 40 epizód a gimi.
2023. aug. 19. 21:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként -bár nem végigjátszás- ha mobil eszközökről játszol, akkor 4 óránként 8 akciópontot kaphatsz reklám nézésért.

Illetve ha elkezded az egyetemi életet és a szerelmes életet, azokhoz is kapsz kezdő akciópontokat. Nem kell játszani, csak a tündérkeresztanya bevezetőjét nézd meg (100-100 ap) . És indítsd el az első epizódokat. Azokért azt hiszem 780 és 450 ap-t kapsz.

2023. aug. 19. 21:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Most ilyen 900-1400 ap-t kaptam tündérkeresztanyától és most van olyan akciója a játéknak, hogy egy beszéd nem 2 csak 1 ap. Nemrég kezdtem el a campus évadot pár napja és simán ki játszottam 3 epizódot eddig. Mikor végzek az epizóddal és újabbat kezdek 1000 körüli ap-t kapok az elején. Tökre jó az ilyen alkalmakat kifogni. 😁
2023. szept. 5. 23:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már nagyon régóta játszok vele. Végig vittem. És szerintem van értelme annak, hogy gyűjtögetsz.

Egyrészt nem lesz függőséged, másrészt pedig mivel sok ideig játszol vele, több érzelmet kapsz a végére. A szereplőkhöz nagyobb lesz a kötődésed.

2023. szept. 7. 16:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van.

Jobban kötődsz a karakterekhez és jobban át látod a sztorit.

Egy kicsit megbántam, hogy a héten pörgettem a játékot, de elkapott a hév, hogy sok ap-t kaptam és most holnapig még 1 ap-t ér egy beszélgetés.

#7 voltam

2023. szept. 8. 10:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Én a karakterekhez nem kötődök jobban, ellenben totál elfelejtem hogy hol is tartottam a sztoriban.

Húgommal játszunk most, én abbahagytam vagy 8 éve. Hónapok óta elveszítette a motivációját. Az 1ap/párbeszéd héten játszottunk egy epizódot, de ahhoz sem volt már kedve, annyit kellett várni. Most van vagy 4000 ap-ja, de nem érdekli már.

2023. okt. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!