Kilehet vinni valamilyen módon "ingyen" a csábításból jelest?
Nekem van egy ősrégi profilom, amibe naponta léptem be és gyűjtöttem össze az akció pontokat. Most van 7779 db 😄A gimis részt sikerült is így, ingyen kivinnem, a többi részt szinte el se kezdtem, mert már nem érdekel.
Tehát, ha szorgalmasan gyűjtögeted a pontokat, akkor lehetséges ingyen kivinni 😇
Egyébként -bár nem végigjátszás- ha mobil eszközökről játszol, akkor 4 óránként 8 akciópontot kaphatsz reklám nézésért.
Illetve ha elkezded az egyetemi életet és a szerelmes életet, azokhoz is kapsz kezdő akciópontokat. Nem kell játszani, csak a tündérkeresztanya bevezetőjét nézd meg (100-100 ap) . És indítsd el az első epizódokat. Azokért azt hiszem 780 és 450 ap-t kapsz.
Hát én már nagyon régóta játszok vele. Végig vittem. És szerintem van értelme annak, hogy gyűjtögetsz.
Egyrészt nem lesz függőséged, másrészt pedig mivel sok ideig játszol vele, több érzelmet kapsz a végére. A szereplőkhöz nagyobb lesz a kötődésed.
Utolsónak igaza van.
Jobban kötődsz a karakterekhez és jobban át látod a sztorit.
Egy kicsit megbántam, hogy a héten pörgettem a játékot, de elkapott a hév, hogy sok ap-t kaptam és most holnapig még 1 ap-t ér egy beszélgetés.
#7 voltam
Én a karakterekhez nem kötődök jobban, ellenben totál elfelejtem hogy hol is tartottam a sztoriban.
Húgommal játszunk most, én abbahagytam vagy 8 éve. Hónapok óta elveszítette a motivációját. Az 1ap/párbeszéd héten játszottunk egy epizódot, de ahhoz sem volt már kedve, annyit kellett várni. Most van vagy 4000 ap-ja, de nem érdekli már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!