Az Euro truck simulator 2- ben aktiválni kell a látnivalókat, hogy 100%- os legyen a felfedezés?
Figyelt kérdés
99.97%- on vagyok, nem találok már felfedezetlen utat, de sok felfedezetlen látnivaló van2023. máj. 16. 03:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
4 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nem, az utakat kell felfedezni.
2/15 anonim válasza:
Nagyíts rá a térképre, az a maradék jórészt már az apróságok elsznek, pl munkaközvetítők, kereskedők telepére behajtás, azokat a miliméternyi apró kis " utakat " is számolja.
3/15 A kérdező kommentje:
#2 az épületek már biztos megvannak, mert ha rámegyek a felfedezetlen pontokra, akkor nem mutat kérdőjelet sehol
2023. máj. 16. 12:45
4/15 anonim válasza:
A kérdőjel akkor eltűnik, ha elmész előttük szinte. De a telepükre is be kell teljesen menni, egy apró kis kocka szokott ott maradni.
5/15 A kérdező kommentje:
Én többször átnéztem a térképet, találtam kb 8 szürke pontot, de utána is 99.97% volt. Hogy kell felrakni a bin filet, ami megmutatja, hogy hol vannak felfedezetlen helyek?
2023. máj. 17. 03:38
9/15 A kérdező kommentje:
Itt kajak scs- t ír, de amikor kérdi, hogy hova akarod menteni, ott már bin
2023. máj. 17. 13:00
10/15 anonim válasza:
Nekem SCS fájl jön le. Azt tedd be a mod mappába
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!