Szerencsejáték nagy nyeremény átvételhez volt már szerencséd?
Mennyit nyertél?
Mennyi idő telt el mire kifizették? Online felületen töltött szelvényre gondolok
Mi számít nagy nyereménynek?
Kaparós sorsjegyen nyertem 1 milliót, 3 hét alatt kifizették a lepapírozás után.
Tippmixen 240 ezret, meg 327 ezret nyertem, ott helyben fizették.
Ezek voltak a legnagyobb nyereményeim kb 10 év alatt.
Ha 2 millió felett nyersz, akkor telefonon felhívod őket és egyeztettek egy időpontot. A sorsolástól számított 3 héten belül általában nem tudod felvenni, itt kb min 1 hónap a kifizetés. Azért is van így eltolva, mert kapsz egy "eligazítást", mit érdemes és nem érdemes csinálni, befektetési javaslatokat kapsz stb, tehát nem csak rádtalicskázzák hogy "nesze fiam, mönnyé", próbálnak terelgetni a felelős pénzhasználat irányába (meg mondjuk nem árt ha nem kürtölöd világgá hogy nyertél 2 közösségi oldalon, nem plakátolod ki vele a panel üzenőfalát stb). Választhatsz azonnali teljes kifizetést, vagy havi részletekben kaphatod stb, ezt majd ők elmondják ha oda eljutsz. Persze ezek csak tanácsok, azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz.
400e alatt helyben fizetik a lottózókban.
Nekem személy szerint 100-150 ezer volt a legnagyobb, azt meg helyben kiadják neked a lottózóban.
Nagy nyeremény 200.000ft-tól számít.
Online a hivatalos Szerencsejáték Zrt oldalára gondoltam.
3, 4: köszi, ilyesmi infókra vagyok kíváncsi.
Voltam lottózóba, és mivel online van a szelvényem, mondták hogy az oldalon egy kódot kellett megadnom, és majd hív egy területi képviselő időpont egyeztetés miatt és a lottózóban lebonyolítjuk a folyamatot.
Na hogy mennyi idő telt el a hívás érkezéséig kb, arra lennék kíváncsi :)
15 ezerből csináltam 975 ezret. Sima 9-es kötés. Én sem értem hogy nem ment el. Előtte 2 hónappal pedig 20 ezerből 497 ezret, ott 6 meccset játszottam.
A nagy nyeremény 1 munkanap alatt megjött, a kisebb 2 munkanap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!