Általában mennyi idő után küldi ki a szerencsejáték a pénznyereményt?
Figyelt kérdés
Sorsjegyen nyertem 500 ezer forintot, és már be is lett küldve a nyereményigénylés. A hölgy azt mondta, hogy 30 nap. Gondolom előbb ki szokták utalni nem? Vagy szigorúan 30 nap?#Szerencsejáték nyereményfelvétel
2022. aug. 31. 15:58
1/7 anonim válasza:
Teljesen változó. A harminc nap az a maximum. Előbb megkaphatod, később nem.
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
addig tervezgetni kell hova fogod befektetni
3/7 A kérdező kommentje:
Fára:D
2022. aug. 31. 16:55
4/7 A kérdező kommentje:
A gázt hanyagolom, úgy hogy rendelek belőle 7m³ fát :D Soha nem nyertem még ekkorát, bár ritkán veszek sorsjegyet de most bejött.
2022. aug. 31. 16:57
5/7 anonim válasza:
Ilyen árak mellett, maximum egy karácsonyfát fogsz venni :D :D
6/7 cemento válasza:
A pénz az pénz. Bár nem tudom, milyen gyorsan tudják elküldeni a nyereményt. Csak a [link] oldalon játszom. De nem sokat tudok a lottóról. Nincs semmi gondom a nyereményem kifizetésével.
7/7 anonim válasza:
Ó, tök mindegy, honnan vársz pénzt, tanuld meg, ha te kapod, kb. a határidő napján, vagy előtte egy nappal fog megjönni. Ellenben ha fizetned kell, az azonnal is későn van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!