SeeMTA és közössége, mi a véleményetek?
Valaki mondja már meg nekem, hogy napi 10 órát feszülni miért jó SeeMTA-n adminként, szuperadminként vagy főadminként? :D
Ilyen formán vezetik le az elnyomást amit kapnak a hierarchia alján elhelyezkedő munkahelyükön, vagy a suliba? Élvezik a "hatalmat" ? :DDD
Napi 10-12 órákat vannak fent grindolva egy nem fizetett "munkát". Belegondolva is veszélyes, mi lenne ha hasznos dolgokra fordítanák az időt..
Nem tudom, nekem sokszor pótcselekvés volt, közben csináltam mást is, esetleg online óra alatt dutyztam, na meg a barátaimmal beszélgettem közben.
Sosem éreztem, hogy nagy hatalmam volna, vagy akármi, mégis csak egy játékszerver, akármennyire komoly is.
Bár az téves, hogy napi 10 órát van fent akárki is, én maximum
3-4-et voltam fent, de volt, hogy annyit sem.
Főadminként meg főleg:)
Croxo
Nem dobtak ki megnyugtatlak :D Seemta ivadék.
Sőt, sokat játszottam rajta régen, haverokkal még viselhető volt, pirutól kezdve PD minden de akkor is csak az ment, hogyan basszunk ki a másikkal, és nem nem az a kategória voltam aki 25 jail 2 ban :D Szerintem 1 jailem van összesen, és 100 millióm a szerveren. Nem arról van szó, hogy egy agyhalott vagyok a szerveren, arról van szó hogy van benne potenciál, hogy élvezhető legyen, de nincsen mert pont olyanok elrontják mint az 1.
Egyébként vannak kivételek, 2 srác közeli ismerős is elvitte 5-ösig, de ők nekik ott abba is maradt, többiek viszont már 2 éve izzadják hátha FA-k lesznek, persze hozzá alakul szépen lassan a jó modor.
Egyébként nem viccelek veled, admin duty perceket ismertem az admin haverok miatt, havonta ugye kap a TOP1 6k pp-t v3-on. 15 ezer, meg több percek voltak.
A legdurvább mondjuk az egyik srác volt, egy hétre. Hétre. 8 ezer perc. Ha kiszámolod, 24x60x7-8000/60/7 = 4,9. Magyarul mindenre. Alvás, evés ivás egyébre napi 4,9 órája volt. És utána ilyen gyerek ugat le téged.. ezt valahogy nem bírtam elviselni :D
2: Téged nem ismertelek, v2-n nem játszottam, csak amikor még az volt. v3-on is van egy FA/ max 2 akit imádok szeretek és emberien áll bárkihez, akármi is legyen a téma, tehát erre tényleg meredek lenne általánosítani
De sajnos a többi elég hamar megsavanyítja a szőlőt. Egyébiránt, online oktatásban toltuk mi is, és tényleg haverokkal tudott fun lenni.. bár nem heti 6-7-8 ezer perceket :D
Sokan meg aztán tényleg patrióta mellényt felveszik, és a realitás talajáról elrugaszkodva belefeszülnek, és már tudatalatt fogják fel azt, hogy ez csak egy játék.
Ye, vannak ilyenek is, őket én sem tudom hova tenni, de egészségükre. Nekem mindig csak annyi percem volt, amennyit megkövetlet a rendszer, max néha annyival léptem túl, ahány unott estém (éjszakám) volt és filmeztem, vagy chateltem közben, meg nyílván dutyban kimentem 2-5 percenként egy PM-re.
Croxo
Én is úgy toltam PD és egyéb dutyt, többinek meg váljék egészségére, csak közben maradjon is bennük jóindulat :D
Arról meg még nem is ejtek szót, hogy RP az exponenciálisan csökken, v3-on kivették elvileg a pirut, ezt el se tudtam hinni.. :D Király, mert feljössz és nincs lehetőséged se RPzni.. de ez már kicsit más, de mindkettő végülis a játékos bázis korcsulásának eredménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!