Minecraft többjátékos mód, Xbox One?
Akartam játszani a barátaimmal, de még mielőtt eljutottunk volna a szerverig észrevettem, hogy folyton azt írja ki, hogy a Microsoft fiók beállításaim miatt nem játszhatok multiplayer-ben. Többször megnéztem, minden jól van beállítva, mégis ezt írja ki, viszont ha csinálok egy világot, akkor meg azzal kezd, hogy a barátaim rámcsatlakozhatnak, vagy valami ilyesmi. Ha pedig a "Csatlakozás egy Realm-hez"-re megyek, akkor nem enged csinálni semmit a Microsoft fiók beállításai miatt (amik ugye teljesen jók).
Most akkor működhet vagy nem? A húgom szokott játszani a barátaival 2 kontrolleren, az osztott képernyős dolog működik.
#3 a barátaimnak elvileg van szervere, csak azt írja a minecraft, hogy a microsoft beállításaim miatt nem tudok rácsatlakozni, pedig minden engedélyezve van. Ez a probléma. Mondjuk még meg se próbáltam emiatt, lehet, hogy amúgy működik, majd megírom.
#4 kb 1-1,5 óra lenne nekik az út, nem akarom egy játék miatt iderángatni őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!