Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Többjátékos mód Minecraftba?

Többjátékos mód Minecraftba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hugommal szeretnénk együtt játszani,de már napok óta próbálom már minden technikát,taktikát bevetettem,és nem tudom egyszerűen megcsinálni.Már a Hamachi programot is leszedtem de semmi...

Így jól csináltam:

Először is 2 gépünk van és itt ugye együtt játszanánk a tesómmal,vagyis 1 házba:) (bár ez szerintem nem számít)

Megnyitottam a Minecraftot rámentem,hogy Egyjátékos mód,létrehoztam egy szervert.Aztán megnyitottam LAN-ra és kidobta azt a portot pl.54678

Ezután megnyitottam másik gépen a Minecraftot rámentem a Többjátékos módra,majd Közvetlen csatlakozás,és ott beírtam az IP címet majd a portot pl. 43.12.123.144:54678

De nem sikerült,nem tudott a tesóm csatlakozni...Vagy azt írja ki,hogy a Csatlakozás sikertelen vagy a Szerver nem ismert vagy nem üzemel meg ilyesmiket.

Próbáltuk már MesterMC-n és sima Minecrafton(netről töltött),de semmi...

Nagyon örülnék,ha valaki segítene,vagy esetleg leírná privátba,hogy hogyan csináljam meg mert már konkrétan kezd idegesíteni.

2016. júl. 11. 21:22
 1/2 anonim válasza:

1. :Vagy azt rontottad el hogy nem az IPV4 címedet másoltad + port

2. :Vagy próbáld meg a másik gépről hostolni és te csatlakozol.

2016. júl. 12. 08:15
 2/2 anonim ***** válasza:

rossz a megközelítés. [link]

le kell tölteniel kell índitani utánna le állítani át kell írni eula.txt ben eula=true -ra utánna elindítod server.PROPERTIES ben át kell írni onlinemod=false -ra meg nézned belső belső ip amit a router adott( cmd ben ipconfig /all) a gépednek 192.168.1/0.100/.... valami hasonlónak ha meg van ezt kellesz be írni mind kettőtöknek ezt az ip több játékos módba minecrafton ha nem megy írj privit megcsinálom ha kell

2016. júl. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!