Minecraft többjátékos mód lehet e?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék szerver készítéssel szenvedni mert csak két embernek kellene és a kérdés hogy lehet e szerver készítés nélkül játszani ketten valami egyszerűbb módon ?2012. júl. 23. 17:58
1/2 anonim válasza:
Nem, szerver kell, különben nem tudsz játszani.
De amúgy szervert csinálni piszok egyszerű, egy szöveg fájlban megközelítőleg négy sort kell átírni, és egy exe-t elindítani.
Ugyan meg fogom bánni, de írj egy privátot, megadom az msn címemet, vagy a skype nevemet, és vegyél fel, segítek :)
2/2 anonim válasza:
tudom milyen én egy kérdésben hülye voltam és leirtam mindenkinek a skype nevem ha bármi szerverrel vagy mineraftos dologgal probléma van vagyen fel
napointa 20 ezer ember vesz fel én meg már sirok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!