Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cyberpunk 2077-ben milyen...

Cyberpunk 2077-ben milyen skill mit ad? Van valamiféle oldal, ami mutatja, pontosan mi és mit ad? Mire érdemes tenni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Tapasztald ki! Pont ezért szerepjáték! Vállalj egy szerepet és tanuld meg a hibáidból, lehetőségeidből, hogy hova tudsz feljődni!

Mi értelme annak, ha agyatlanul, mások tanácsaira hagyatkozva feltápolod a karaktert? Pont a szerepjáték része veszik el a játéknak! Élvezd a játékot, élvezd, hogy bármi lehet, bármi történhet, lehet, hogy hozol rossz döntést, de akkor azzal a karakterrel próbálj boldogulni! ezért szerepjáték.

2023. márc. 6. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:
2023. márc. 6. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
A mire érdemes tenni meg a Te játékstílusodtól függ.
2023. márc. 6. 08:34
 4/6 A kérdező kommentje:
1.: Nekem ez olyan, mint a fallout 4, ott is volt egy chart, ami megmutatta, hogy milyen képességhez mi kell, és az adott képesség meiket ad. Jobban szeretném inkább magam kielemezni, és azután dönteni, ha már tanács nincs!
2023. márc. 6. 08:34
 5/6 hollófernyiges ***** válasza:
Nagyon nem tudsz mellélőni, mert nem egy túl nehéz játék, még hardon sem. Nem érdemes csak egy fegyvertípusra specializálódni, mert úgyis váltogatni fogod a fegyvereket a lőszerhiány miatt.
2023. márc. 6. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt a skill inkább fegyverhez kötött, pl reflex növelése assault rifle, SMG fajtákhoz jó, míg egy cool inkább kések, lopakodás stb.

Válassz egy ágat, amit maxolni akarsz.

Nekem pl maxos intelligence bejött, mert a játék elején finoman szólva papír, de a megfelelő cyberware-rel elég darálós

A kedvencem Tetratronic Rippler Mk.4 volt, ami 75%-kal csökkenti a feltöltés idejét, mellé az ultimate ugrik egyet, plusz egy rakat quickhack erősítő skillfában, kb úgy nézett ki hogy besétáltam, egy system reset -2ember, 1 öngyilkosság -2 ember, 1 shockwave -2 -3 ember attól függ mekkorát ugrik, ezzel a system reset CD-je kb le is ment, még egy system reset és ott van körülötted 10 hulla/eszméletlen alak. Kevés olyan hely van amit nem pucolsz ki egy ilyen kombóval.

De ugyan ez eljátszható karddal meg body-val egy sandevistan segítségével, vagy van álcázó bőr cyberware amitől átlátszó leszel és nem látnak X másodpercig stb.

Annyi féle módon lehet játszani hogy csak rajtad áll.

Van vagy fél éve mikor utoljára játszottam, de az AI néha még mindig segghülye, én legnehezebb fokozatot is kijátszottam, annyi hogy az első 10-15 szint ami szenvedősebb, utána quickhack darálás karddal, semmivel nem volt nehezebb mint egy normál játékmenet, max nem 6x lőhettek meg, hanem csak 3x mielőtt meghalsz.

2023. márc. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!