Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezzel érdemes valamiféle...

Ezzel érdemes valamiféle vizsgálatra mennem?

Figyelt kérdés

1.5-2 hete állandó teltségérzetem van, gyakran puffadok is, hiába nem eszek semmit, mintha tele lennék úgy érzem magam és olyan is a hasam. Nézten intolerancia vizsgálatokat, milyenre lenne érdemes elmennem?

Nagyon zavar és kényelmetlenül is érzem magam. :(

2022. jún. 10. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is menj el a házi orvosodhoz, és ő majd valószínűleg ad beutalót belgyógyászatra és laborra. Utána majd útba leszel igazítva.
2022. jún. 10. 10:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. :)

Akkor felesleges magán úton kifizetnem ételintolerancia vizsgálatra kifizetnem több tízezer?

2022. jún. 10. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Intolerancia vizsgálatot érdemes csináltatni!

Amúgy gasztroenterológiai beutalót kérj vagy menj el magánba, ha van rá keret, a doki majd a tünetek alapján elvégzi a szükséges vizsgálatokat.

2022. jún. 10. 10:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat. :)
2022. jún. 10. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

"Akkor felesleges magán úton kifizetnem ételintolerancia vizsgálatra kifizetnem több tízezer?"

Az ilyen jellegű vizsgálatok semmiképpen sem feleslegesek. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha már fizetjük azt a rohadt TB-t, akkor tudjon már adni a házi orvos egy szaros beutalót belgyógyászatra (gasztroenterológiára) és laborra. Persze magánban sokkal gyorsabb és hatékonyabb a dolog, de az ára is megvan.

2022. jún. 10. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele, nem hiába fizetjük, csak elég kényelmetlen és fájdalmas, így minél hamarabb szeretnék. TB alapú vizsgálatoknál a várakozási idő a hosszú. Szemészetre pl november végén kértem időpontot, június 7-ére kaptam. :(
2022. jún. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!