Ezzel érdemes valamiféle vizsgálatra mennem?
1.5-2 hete állandó teltségérzetem van, gyakran puffadok is, hiába nem eszek semmit, mintha tele lennék úgy érzem magam és olyan is a hasam. Nézten intolerancia vizsgálatokat, milyenre lenne érdemes elmennem?
Nagyon zavar és kényelmetlenül is érzem magam. :(
Köszönöm a válaszod. :)
Akkor felesleges magán úton kifizetnem ételintolerancia vizsgálatra kifizetnem több tízezer?
Intolerancia vizsgálatot érdemes csináltatni!
Amúgy gasztroenterológiai beutalót kérj vagy menj el magánba, ha van rá keret, a doki majd a tünetek alapján elvégzi a szükséges vizsgálatokat.
"Akkor felesleges magán úton kifizetnem ételintolerancia vizsgálatra kifizetnem több tízezer?"
Az ilyen jellegű vizsgálatok semmiképpen sem feleslegesek. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha már fizetjük azt a rohadt TB-t, akkor tudjon már adni a házi orvos egy szaros beutalót belgyógyászatra (gasztroenterológiára) és laborra. Persze magánban sokkal gyorsabb és hatékonyabb a dolog, de az ára is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!