Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikortól számít valaki jónak...

Mikortól számít valaki jónak LoL-ban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minden low elo master alatt de reálisan nézve melyik rangtól lehet mondani azt, hogy valaki tényleg jó az átlaghoz képest?

Nem tudom eldönteni, milyennek számítok pl én mert vannak brutál rossz napjaim amikor ha valaki ránéz a match histroymra akkor szerintem egyből rávágja, hogy vettem az accountot stb.

254 meccset játszottam az eddigi seasonbnen, 58%-os winratem van és a napokban ütöttem meg végre a platot(tudom nem számít olyan nagy számnak de úgy érzem azért ez már bőven nem az átlag szint amit a silver meg gold képviselt). Gold 1ben voltak nagyon durva hullámvasutak, vissza is estem gold 3-ba majdnem de sikerült kimásznom igaz nem makulátlan statokkal. Azóta tartom magam plat 4ben lassan kúszok felfelé de mai napig használok segéd appokat, mint a face check, vagy neten nézek buildeket mert nem vagyok biztos mindig, hogy mi a legjobb build meg rúna... Ez gáz már platban? Emlékszem mikor silveres voltam régebben és játszottam goldos barátaimmal sokszor dobott platosokat ellenem be és úgy szétszedtek, de mióta ezen a szinten vagyok én nem érzem, hogy annyira jó lennék, mert ahogy mondtam sokszor hibázok, főleg olyanokat ejtek amikről tudom, hogy hiba de ha nagyon elkezdek izgulni vagy ideges leszek akkor vége és nem vagyok ott fejben.

2023. márc. 6. 02:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Aki jónak számít annak rossz napon is megy, le tudja hozni a meccset. Pl ha bedob ellened 1-2 gold játékost akkor sem feedeled szét a dolgokat.

Általánosságban nehéz megmondani, ismerősömnél is volt olyan aki bronzban vergődött de azt mondta simán van gold szintje, kapott kölcsön egy diás accot és tényleg hozta amit kellett dia meccsen, nem volt kiemelkedő, de nem is hibázott sokat.

2023. márc. 6. 07:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a jó neked, mert ha a barátaid pl goldosok platként is már jó vagy ha meg magadnak számít akkor meg minél magasabb rang annál jobb

Én olyan plat tetejét mondanám rá, mert goldot nagyon sokan elérik csak a reward miatt és őszintén gold ha még rosszul is játszol csak idő kérdése hogy meglegyen... (de lehet pár játékos elérné hogy újradefiniáljam a rosszul játszást)

A buildek lenézése nem probléma akkor is tudnod kell dönteni az opciókban hogy pl tank ellen buildelsz vagy nem stb semmi hátránya nincs ha szimplán használod annak a tudását aki valszeg 2 életét egy championnal töltötte

2023. márc. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!