Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri az xbox...

Szerintetek megéri az xbox game pass (pc) akció?

Figyelt kérdés
300 forint , ha jól láttam , ki mit gondol róla? Hogy lehet lemondani ha nem tetszik utólag?

2023. febr. 20. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
+1 Affene, csak elfeljetettem a Deathloop miatt odaszúrni. Szóval aza játék PS exkluzívnak jelent meg. A Sony maga személyesen szerezte meg rá a jogokat és keményen reklámozta az összes többi nagy PS játékkal együtt amkor megjelent. Kiváló grafikája van és jó pontokat is kapott. De ugye amióta az MS tulajdonában van a kiadó és kijött Xboxra azóta nem számít és középszerű. Ugyanúgy ahogy amikor olyan játékok mint a Spiderman vagy God of War kijöttek PCre, a PS community hirtelen abba az irányba kezdett menni, hogy azok a játékok nem is voltak olyan nagy számok, de majd a második rész! Már csak Xboxal kapcsolatos vitákban hozzák fel őket mert oda egy sem jött. PCs vitáknál már a Ragnarok az isten.
2023. febr. 23. 11:22
 12/13 anonim ***** válasza:

#10 "x360 natív meg ingyenes" ja, vagy nagyon nem :D Már ott elbukik a mondandód, hogy natív, mert qrvára nem az, nem vetted észre még hogy berakod a lemezt és véletlenül több gigás cuccot kezd el letölteni? Hát azért, mert az az x360-as játék átportolt változata, vagyis nem natív egyáltalán. A másik meg az, hogy rengeteg x360 játék nem lett átírva, és vannak olyanok is amik hiába jelentek meg 360-ra, és meg is vetted őket anno, még egyszer meg kell venned ha one-on vagy seriesen akarod játszani, például a Resident Evil 4 (a régi), vagy a Minecraft, meg még sok ami nem jut eszembe.

És nagyon kedves hogy letinizel de azért én nem tenném oda magam a fortnite közösséghez. Egyszerűen nekem ezek a gagyi középszerű játékok taszítóak, hasonlítsd már össze az Atomic Heartsot pl a Cyberpunkkal, már ha játszottál velük mert naggggyon nagy minőségbeli különbség van sok téren :D A cyberpunkba jó volt hallgatni a beszólásokat, poénokat meg dumákat, az AH-ban letépném az arcom a cringetől ami ott folyik, és a többi problémát most nem is hoznám fel :D

Ugyan ez a bajom a hifi rush-al, pár óráig szórakoztató de utána csak egy full unalmas monoton button smash beatemup, erőltetett ritmus hülyeségekkel. Akkor már inkább Guitar Hero ha ritmusjátékot akarok játszani.

1 éve van gamepassom, a Halo 5 volt talán az egyetlen amit végig is játszottam "ingyen", pedig sok mindent kipróbáltam de egyik se tudott benntartani. A legutolsó játék ami nálam felért a hypeszinthez az a Cyberpunk volt, bugok ellenére is valami iszonyat jó játék lett.

Ja, és akkor hogy dobd rám most a követ: nekem nem tetszett se a Zelda breath of the wild, se a persona 5, se a Super smash bros, se a Mario Kart 8. Csak azért ezeket említettem meg mert 10 ből 11 ember azt mantrázza hogy beszt gém evör meg milliós eladások blablabla... ez van, mindenki más, nekem a GamePass egy középszerű játékokkal megtömött quantity over quality, és inkább veszek meg teljes áron játékokat amik tényleg tetszenek és nem csak limonádék

2023. febr. 23. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 Az ok amiért nincs minden 360as játék átírva az az, hogy a Microsoft nem nyúlhat bele az eredeti kódba. A natív azt jelenti, hogy magán a gépen fut, emulátorba csomagolva. Nem pedig streamelve van egy ezer éves hardverről elfogadhatatlan felbontásban. Az akciójátékok kb játszhatatlanok. Viszont cserébe Xboxon kb. egy ingyenes remastert kapsz a játékok esetén. Jobb textúrák, átvezetők, 4K és 60fps bizonyos esetekben. A Sony streamel talán 300 PS3 játékot, az Xbox meg futtat több mint 600 360asat. Ha digitálisan vetted meg ezeket akkor megkapod őket ingyenesen és játszhatod őket korlátlanul, PSen meg csak előfizetéssel. Szóval amíg a Sony nem fog előállni egy saját PS3 emulátorral (amit a PS közönség csakis az Xbox nyomásnak köszönhetne) addig ez elég gyenge érvelés. Ingyenes, többet kapsz, jobbat kapsz, nem kell hozzá net (csak a telepítéshez). Az, hogy nem mindegyik kompatibis az sajnálatos, de mivel ez PS vs Xbox, itt az Xbox egyértelműen jobb.

Nem tetszhet mindenkinek minden, de nekem mindig facsarja az orromat mikor valaki lefikáz egy játékot aminek a grafikája nem üt meg valamiféle szintet, főleg amikor az indie játék a szar szinonimája. A Hifi Rush érte el valaha a leggyorsabban legmagasabb értékelést Steamen (érdekesség, előtte a God of War volt a csúcstartó). Szóval ha mindenképpen ahhoz ragaszkodnuk, hogy csak az a játék a menő amire elegen adták a maxost (gondolom, hogy igazoljanak minket) akkor is "elég jó" talán. Még nem játszottam eleget az Atomic Hearttal, de nálam már az elég nagy különbség, hogy nomálisan fut, nem úgy mint egy 2077 című játék ami egy rakás szar volt megjelenéskor és egy évig tartott mire kapott kurrens gen patchet. Én már csak olyan régimódi vagyok, hogy orrolok az ilyesmire. Ha valakinek vakon meg kéne mondani, hogy a CP vagy az AH 1.0 változatából melyiket csinálta a világ egyik legnagyobb fejlesztője ezer éven át és melyiket dobta össze egy kis stúdió pár év alatt szerintem érdekes eredmények születnének.

2023. febr. 23. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!