Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri az xbox...

Szerintetek megéri az xbox game pass (pc) akció?

Figyelt kérdés
300 forint , ha jól láttam , ki mit gondol róla? Hogy lehet lemondani ha nem tetszik utólag?

2023. febr. 20. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ennél olcsóbban nem fogsz tudni legálisan játszani az biztos
2023. febr. 20. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Még teljes áron is megéri.
2023. febr. 20. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:

A 300Ft az első hónap, utána 4 vagy 5 ezer.

Lemondani az xbox fiókodban tudod, de akár törölheted a mentett kártyaadatokat, így nem tudja meghosszabbítani és automatán törli.

2023. febr. 22. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Első hónap 300 ami nevetségesen olcsó. Vannak benne vadonatúj játékok is mint pl most az Atomic Heart. Második hónaptól 3000Ft a PC Game Pass és 4200Ft a PC és Xbox konzol és xCloud Streaming pass (Game Pass Ultimate). Az account.microsoft.com-on le tudod mondani (ismétlődő számlázás kikapcsolása).
2023. febr. 22. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Régen 3 hónapos Ultimate volt 300 az jobban megérte, de amíg kipróbálod addig jó, aztán egy hónap múlva el tudod dönteni hogy megéri-e neked teljes áron
2023. febr. 22. 10:24
 6/13 anonim ***** válasza:

azért elég húzós az a havi ~4000, mármint a GPU-ért, a többi nem nagyon éri meg mert a konzolos GP-hez nem jár a gold és akkor úgy mi értelme, és a GPU ban pont az a jó hogy egyszerre tudsz sok játékot tolni pc-n és xboxon is, vagyis elkezded pc-n, és folytatod a mentésed xboxon (nem mindegyiknél van ilyen).

Szóval olyan évi majd 50 ezer ft :D Úgy láttam ilyen 20 ezer körül lehet éves gamepasst venni de ilyen idióta módon kell aktiválni hogy VPN meg valaki belép az accodba és ő aktiválja stb... ehhh :D

2023. febr. 22. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:

#6 A GPUban 450+ játék van csak Xboxra (és már azt hiszem PCre is) és minden hónapban első napos játékokkal. Lényegében azért fizetsz, hogy mindig legyen egy nagy katalógus amiből játszhatsz bármivel. Nem izélgetni akarlak, de mit kapsz manapság havi 4000Ftért? Ahogy mondod teljes áron évi 50e amiből ma már talán két játék se jön ki megjelenéskor...

Az ilyen belépnek az accountunkba dolgokat meg senkinek nem ajánlom. Csináljátok azt amit mindenki, akinek az évi 50 húzós, a Gold trükköt amíg lehet. Ez már vagy legalább 4 éve működik. Az arról szól, hogy ha nincs GPU előfizetésetek éppen akkor feltölthettek Xbox Live Gold hónapokat kódokkal a profilotokra. Max 36ot egyszerre. Ha ezután előfizettek egy hónap GPUra akkor a rendszer felkonvertálja a meglévő előfizetéseteket GPUra, tehát lesz belőle 36 hónap GPU. Semmi csalás nincs itt, körülnézhettek a neten, Redditen. Nyilt titok. Angolul "Gold/GPU conversion trick" néven szokták emlegetni. Mivel az éves Gold olyan 20 vagy az alatt is megy ha jól emlékszem kb 3 évet tudtok csinálni egy év árából. Az már elég olcsó?

A Microsoft tud erről, de engedi mert nyomni akarják a szolgáltatást. Ha egyszer mégis megszüntetik (amit beváltasz az már a tied, tehát ha most megcsinálod akkor három évig nem kell foglalkoznod vele) akkor meg figyelembe ajánlom a Friends & Family Game Pass Ultimatet ami a napokban indul el nálunk. Az meg arról szól hol kb egy havi GPU duplájáért (nálunk 8400Ft) ÖT ember kap fullos Game Pass Ultimatet. Csak annyi a kikötés, hogy egy országban kell lennetek és egy profil fizeti a havidíjat szóval meg kell beszélni olyan baráttal / családtaggal aki ezt kezelné (és behajtja rajtatok haha). Itt vannak a részletek. Minél jobban ki tudjátok tölteni az ötöt annál olcsóbb, ideális esetben kicsit 1700Ft alatt van személyenként. Na most ha ennyi sincs 450 Xbox és ugyanennyi PC videojátékra egy hónapban akkor a napi élelmiszerárakat megnézve a legutolsó gondotok lesz az Xbox.

[link]

2023. febr. 22. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Az XCloud miatt is jó lehet az ultimate, például nekem a laptopomon már az aknakereső sem fut lassan, viszont cloud streaminggel végig tudtam játszani sok játékot, igaz multihoz nem jó a késés miatt, vagy pl Forzához a sebesség miatt de sok más single player játéknál nekem nem volt zavaró az irányítás.
2023. febr. 22. 23:54
 9/13 anonim ***** válasza:

#7 de hiába az első napos játékok, ha a legtöbb játékuk hulladék, vagy középszerű. A hi-fi rush, Atomic Heart, Deathloop amit most gyorsba felhoznék, hát nagyon nem egy God of War vagy Spiderman színvonal, mondjuk akik most lépnek be a játékiparba biztos tetszeni fog nekik, de olyan vén majmok mint én (f/29) azért jóval többet várnának el :D És akkor ezeken kívül maradnak az indie cuccok a gamepassban, meg az ezer éves mainstream dolgok mint a Battlefieldek, Mirrors Edge meg ilyesmi, amik tök jó játékok csak már az nem játszotta azokat aki eddig egy kő alatt lakott :D Ha pl az új Resi 4 remake meg ilyenek kerülnének be első naposan akkor az szuper lenne, de ez csak álom :D

A Sony gamepassa (vagy ps plus) azért jóval minőségibb, csak oda nem rögtön kerülnek be.

De igazad van, hogy kb 2 játék ára, csak én teljesen feleslegesnek érzem ezt az 50k kiadást, mert akkor 2 olyan játékot vennék ami 100% hogy jó lesz és élvezném, így meg semmi mást nem kapok mint középszerű nyomokban szórakoztató játékokat :D

2023. febr. 23. 09:56
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 Én meg idősebb vagyok mint Te és mivel ez a te olvasatodban ad valamiféle igazolást ezért most felhatalmazva érzem magam, hogy a fikázásodat kicsit helyre tegyem. Én még egy olyan korban nőttem fel ahol a játékmenet volt az elsődleges és a sztori csak körítés volt hozzá, így olyan "középszerű" játékok mint a HiFi Rush nálam egy picit magasabban vannak mint egy olyan játék ahol az átvezetők között van némi csapkodás meg megáll a játék amíg megnyomok egy gombot. Talán ez azért van mert a mai fiatalok már hozzászoktak a passzív szórakozáshoz, de az én időmben még a jobb grafika nem tett egy játékot automatikusan jobbá. Az, hogy lenézed az indie játékokat amiknek sok esetben fényévekkel jobb játékmenet van mint egy egyszer lepörgetős mozijátéknak magában is elég árulkodó. Az igazi God of Warban én már letoltam egy pályát mire a bevezetőnek vége lett az "új"ban.

A Game Pass azért lett sikeres, mert új játékokat is kínál, nem csak ezer éves vackokat meg indie játékokat (lásd PS+) amiket már mindenki kijátszott. Ha összehasonlítottad volna egyszer is a két katalógust látnád, hogy szinte teljesen megegyezik azzal a különbséggel, hogy a PS3 játékokat csak streamelve lehet rajta nyomni, míg Xboxon a 360 az natív és ingyenes. Pont azért is másolta le a Game Passt a Sony miután ők maguk is évekig fikázták, mert látták, hogy megy. Persze azt a részét nem ami pénzbe kerül.

Ha te annyira elit gamernek tartod magad, hogy minden játékot megjelenéskor letolsz akkor számodra a PS+ végképp semmit nem nyújt, míg a Game Passban nullától eltérő számú játék van ami érdekelhet, hiszen vannak benne új cuccok is. Tudom tudom téged pont a RE4 érdekel, nem a Wo Long, nem az MLB the Show 23, nem a Redfall, nem a Starfield, nem a Forza, nem a Lies of P, nem a Silksong, nem a Stalker2, nem a Flintlock stb (és még sok más). Csak egy ezer éves játék grafikai ráncfelvarrása mert az pont nincs benne a Game Passban. Egyébként nem vagy köteles egy évre előfizetni sem. Kb minden új megjelenés letolható egy hónap alatt, de megértem ha nem érik el a színvonalat amit megszoktál (kontroller a kanapén miközben megy a dráma a TVben).

Ezeket meg oszd be valahova a szöveg közé: :D XD :D XD :D XD

Gyakran látom, hogy a mai tinik ezzel akarnak valamiféle sújt adni a mondanivalójuknak.

2023. febr. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!