Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon age Inquisition-t...

Dragon age Inquisition-t megéri újra kezdeni és megintmegvenni?

Figyelt kérdés

Röviden az a helyzet, hogy Origin-en megvettem akcióban a GOTY kiadást pár éve. Eljutottam az erődig és ott valamiért abbahagytam. De már rég óta tervben van, hogy befejezem. Azóta viszont váltottam Xbox Series X-re a VGA hiány miatt. De a mentést nem tudnám folytatni, meg nem is emlékezek már a történetre csak nagy vonalakban. Játékra alkalmas gépem nincs jelenleg.

Viszont a GOTY kiadás MS Store-ban jelenleg 7,50€ és gondoltam, hogy megveszem. De a kérdésem, hogy van olyan jó a játék az erődtől, hogy újra végig vigyem az egész intrót?

Dragon age Vérvonalak + Ébredés és a Dragon age 2 hatalmas kedvenceim.

2021. okt. 23. 10:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Az első két rész rajongói általában gyűlölik az Inquisitiont, de megfigyelésem szerint egyikük sem játszott vele egy-két óránál többet. Én négyszer játszottam végig (bevallom, részben a románcok miatt, amik elképesztően zseniálisak lettek...), és messze a kedvenc DA epizódom lett.

Szerintem onnan indul be igazán a sztori, hogy beköltözünk Skyhold-ba.

2021. okt. 23. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!