Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen legendásan jó játékok...

Milyen legendásan jó játékok vannak még ebből az időszakból?

Figyelt kérdés
Én most az első 3d-s Prince Of persia trilógiát vettem elő újra. Tökre el tudja vinni a hangulata az embert. Milyen játékok vannak még abból az időszakból, amik még mai szemmel is rendkívül élvezhetőek?
2023. febr. 18. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NFS UG 1-2, MW, Carbon ❤
2023. febr. 18. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az összes jó játék mai szemmel is élvezhető. Ez kb. 2000-2005:

Afrika Korps vs Desert Rats

Age of Mythology

Aliens vs Predator

Aliens vs Predator 2

Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

Baldur's Gate 2

Call of Duty

Call of Duty 2

Codename Panzers: Phase One

Codename Panzers: Phase Two

Command & Conquer: Generals

Deus Ex

Doom 3

Dragon's Lair 3D

Empire Earth

Fable: The Lost Chapters

Far Cry

F.E.A.R. - First Encounter Assault Recon

Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto Vice City

Grand Theft Auto San Andreas

Haegemonia: Legions of Iron

Half-Life 2

Hitman 2: Silent Assassin

Hitman Contracts

Homeworld

Icewind Dale 1

Icewind Dale 2

Mafia

Manhunt

Max Payne

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Medal of Honor: Allied Assault

Need for Speed Hot Pursuit 2

Need for Speed Underground 2

Need for Speed Most Wanted

Neverwinter Nights

No One Lives Forever

No One Lives Forever 2

Quake 4

Return to Castle Wolfenstein

Rush for Berlin

Soldier of Fortune

Serious Sam: The First Encounter

Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic II: Sith Lords

Star Wars: Republic Commando

The Elder Scrolls III: Morrowind

Tom Clancey's Splinter Cell

Tom Clancey's Splinter Cell: Phandora Tomorrow

Tom Clancey's Splinter Cell: Chaos Theory

Unreal Tournament 2004

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

WarCraft III

Worms Armageddon

XIII

Az első 3D-s Prince of Persia nem trilógia volt, hanem egy önálló játék még 1998-ban.

[link]

2023. febr. 18. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól gondolom akkor ez az og xbox és a ps2 időszak lehetett, valamikor a 2000es évek 1. felében. A 3D már nem járt annyira gyerekcipőben mint az eggyel azelőtti generációnál, a 90-es évek 2. felében. Sőt, még mai szemmel is egész szép alkotások születtek! A stilizáltabb darabokat kifejezetten csípem abból a korszakból, pl Fable the Lost Chapters, The Simpsons Hit & Run, Warcraft III. Aztán a realistább kinézetűekből is akadnak még nagy kedvencek, főleg ahol az atmoszférára gyúrtak rá a szükségtelen valóságmásolás helyett. Ide tudnám sorolni a GTA III.at, a Vice Cityt, és a San Andreast is. Hitman Contracts szintén. És persze akad sok legendásan jó rpg, fantasy, horror cím is, gondolok itt pl a Morrowindre, Resident Evil 4-re, Star Wars KOTOR-ra, Gothic 1-2-re. Sok jó név van még, nekem ezek ugranak most be elsőre, mint személyes kedvencek abból a korszakból.

Egyébként nagyon sok modding van ezekhez a játékokhoz is. A widescreen fixet minden esetben ajánlom! A mostani 16:9-es képarány eléggé el tudja rontani a látványt ha megnyújtja a képet, mivel ezek még főleg 4:3-asok voltak, de patcholható legtöbbször szerencsére. Illetve sok olyan mod is van, ami modernizálja a kinézetet, esetleg új, modernebb gameplay elemeket ad hozzá a régi kedvencekhez.

2023. febr. 18. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:

"Ide tudnám sorolni a GTA III.at, a Vice Cityt, és a San Andreast is."

Ezek egyáltalán nem realista kinézetű, hanem inkább képregényes hatású stilizált darabok. A GTA IV-ig a GTA nem ment rá a realisztikus látványra. A Renderware motor erre nem is volt igazán alkalmas.

Ami realista látványra ment rá, az inkább a Mafia.

[link]

[link]

2023. febr. 18. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Fallout 2

System Shock 2

Severance: Blade of Darkness

Arx Fatalis

Gothic

Gothic2

Sanitarium

Fahrenheit

Doom 3

Blade Runner

Thief: The Dark Project

Thief II

Thief: Deadly Shadows

Jagged Alliance 2

Condemned: Criminal Origins

2023. febr. 18. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Rts-ek mindegyike szerintem élvezhető manapság is. Én a Blitzkrieggel mai napig szoktam itt ott játszani.

A command & conquer: Generals-t még most is szinte naponta. Rengeteg mod van hozzá amiket a mai napig frissítenek az End of Days modot szeretem a legjobban mert ebben valós tankok és repülők armata, abrams stb. van benne.

Amin viszont csodálkozok hogy a Counter Strike-t nem említette senki

2023. febr. 18. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

#2 nem megyek bele egyesével, de elég sok játék amit felsoroltál mai szemmel már egy kalap xar, pl a No One Lives Forever, játszottál te azzal mostanában? Vagy csak így az randomra emlékezetből irkálsz? :D A manhunt is elég gagyi ma már. Meg még pár, de nem akarom lerombolni az utópisztikus világodat :D

De hogy én is mondjak párat, Tony Hawk Pro Skater 2, az eredeti, grafika nagyon gagyi ma már, de maga a gameplay és a zenék... hát az valami iszonyat jó még most is. Pár óra alatt kijátszható, annyi időre bőven leköt engem. Vagy ott van a Pokoli Szomszédok 1-2 / Neighbours from Hell 1-2, az grafikailag még mindig megállja a helyét, maga ez a point&click stílus ami már idejét múlt, de én most is nagyon jól elszórakozok vele, persze a poénok már nem ütnek akkorát mint anno, de így is megmosolyogtató :D

2023. febr. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!