Fogja vajon J.K. Rowling folytatni a Harry Potter kánonos történeteket a Legendás állatok és megfigyelésük után?
"Nagyon remélem, hogy nem"
Akkor nem kell megvenni/elolvasni...
Olyan kérdést tettél fel, amire senki nem tud biztos választ adni, maximum véleményt, azt meg nem fogadod el. Akkor mit akarsz? Én szeretem a HP könyveket, de én sem örülnék neki, persze valószínűleg nem is olvasnám el. Egyszerűen azért, mert amit eddig csinált (vagy a nevét adta) pluszban az univerzumhoz, az nem volt méltó hozzá. (Legendás film 2, Elátkozott gyermek)
Amúgy a válasz valószínűleg igen. Pénz van benne, vagy nyomásra csinálja, nem tudom, de ennek kb. sosem lesz vége, amíg bőrt lehet lehúzni róla, addig ez menni fog.
Amíg pénzt tud(nak) kisajtolni belőle, addig valószínűleg igen.
Nagyon kevés szerzőben van annyi tartás, hogy azt mondja, "itt a mese vége, ezt akartam elmondani, semmi pénzért nem fogom folytatni." (pl. Hayao Miyazaki)
Én személy szerint örülnék pár új történetnek, de csak akkor, ha Rowling hozná a HP-kötetek alatt megszokott színvonalat, és nem olyan borzalmakat adna ki, mint a Cursed Child, meg a Fantastic Beasts.
De egy jó kis előzménytörténet szuper lenne, ha például írna egy könyvet, ami a Tekergők korabali Roxfortban játszódik, és az ő történetüket meséli el (pl. hogyan barátkoztak össze, hogyan váltak animágussá stb.), akkor azt biztosan szívesen elolvasnám. Szerintem ez az egyetlen olyan szegmense a HP-univerzumnak, amiből még ki lehetne hozni olyat, ami méltó lenne az eredeti sorozathoz. Persze csak ha olyan elhivatottsággal írja meg, mint amit az elején megszoktunk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!