(J. K. Rowling) Legendás állatok és megfigyelésük: könyv és film : vélemény?
Én a könyvet nem olvastam csak a filmet láttam.. de a film valami szörnyű.. Nagyon nagyot csalódtam benne hisz az előzetes nagyon megfogott.. de szinte végigszenvedtem az egészet. Ennél már csak az "éjsötét árnyék" című film a rosszabb.. na az a film kész katasztrófa..
De egyébként tipikusan énis az az ember vagyok aki a Harry Potteren nőtt fel, kívülről fújom mindegyik rész szövegét és nyilván mivel J.K. Rowling hozta létre azt a csodát türelmetlenül vártam már az előzetesét is ennek az "új" filmnek.. gondoltam na végre.. megpróbálják egy új szemszögből is megközelíteni ezt a varázsló világot.. de hogy ez a kis fura állatok hajkurászása mennyire tartozik a varázslókhoz nem értem. Najó befejeztem. Amúgy bocsi ha valakinek tetszett a film engem nem fogott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!