Johnny Deppet hiba volt lecserélni Mads Mikkelsenre a "Legendás állatok és megfigyelésük" filmekben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 10:09
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
48 szavazat
1/10 anonim válasza:
Semmi bajom Mikkelsennel, kifejezetten jó színésznek tartom, de nagyon rossz hogy ilyen kamu indokok miatt lecserélnek egy színészt akit megszoktunk az eddigi szerepben.
2/10 anonim válasza:
Szerintem jobban illik rá a szerep mint Deppre viszont ez a film förtelmesen szar lett
3/10 anonim válasza:
Szerintem Colin Farrellt kellett volna meghagyni a szerepre.
4/10 anonim válasza:
Eleve kár volt Deppet bárkire lecserélni.
5/10 anonim válasza:
Én nagyon csípem Mikkelsent, de szerintem Depp, mint Grindelwald jobb volt. Ő valahogy "grindelwaldosabbnak" nézett ki.
6/10 anonim válasza:
Imádtam Deppet a szerepben, nagyon nehéz volt Mikkelsennel néznem az újat. Pedig amúgy vele sincsen semmi bajom, de Depp annyival jobb volt szerintem Grindelwaldként! Nekem még most is, ha a sötét varázslóra gondolok, ő jut eszembe. Szerintem nagyon illett rá.
7/10 anonim válasza:
Úgy álltam neki a filmnek hogy utálni fogom a színészt, akire Depp-pet lecserélték. De sajnos azt kell mondjam hogy brutál jól eljátszotta a szerepét. Ettol függetlenül is jobban örültem volna ha Depp maradt volna Grindelwaldnak. Vele szoktam meg ezt a karaktert, és a 2. részben tartott beszédével megvett kilóra :DD
8/10 anonim válasza:
Szerintem Mads re sokal jóban ilik a szerep mint Johnny Depp tehetséges színésznek tartom Johnny Deppet de nem ilet rá grindelwald szerepe.
9/10 anonim válasza:
Mikkelsen az egyik kedvenc színészem, de igen, kár volt.
10/10 anonim válasza:
Én nagyon szerettem Deppet ebben a gonosz szerepben, ezért nagyon sajnáltam, hogy lecserélték főleg, hogy lassan kiderül, hogy ártatlan volt. Viszont Mikkelsen az egyik kedvenc színészem, csak őt már láthattuk ördögi szerepben.
Amúgy nekem Farell alakítása nagyon tetszett az elsőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!