Létezik még olyan játék PC-n ami egy sorozatnak is megfelel és brilliánsan össze van rakva minden szempontból és van olyan mély mint az L.A. Noire (nem kell hogy hype-szindrómába szenvedjen)?
Ezt nem értem a Rockstarban, hogy régen a fő vonal mellett még ilyen játékokon dolgoztak.
Most meg semmi.
ahoz azert kell egy beallitottsag akinek ez tetszik
tobbseg a konyed felszines jatekokat szereti
szerintem valamilyen szinten a detroit become human hasonlo pl
porgos akcios jatekokat szereti a tobbseg nem a "kalandjatekokat"
#9 nem akarok spoilerekbe belemenni, de ne mond már hogy a végén nem az derül ki hogy ő volt az eddigi gyilkosságok mögött, olyan gyilkosságok ahol te nyomoztál és embereket ítéltél el, szóval ártatlanokat, és ez a játék hibája mert arra appellál, hogy valaki BIZTOS a tettes, csak ki kell derítened hogy ki, de a végén derül ki hogy igazából nem is ők voltak és tök feleslegesen kényszerített bele a játék az ítélkezésbe.
Hogy pontosan melyik meg mennyi az ilyen fals küldetés arra már nem emlékszem, nem az egész játék, de talán onnantól amikor átkerülsz a gyújtogatási ügyekre vagy mi. Már vagy 10 éve játszottam kicsit homályosak az emlékek de ezért nem játszottam újra soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!