Age of Empires 2-ben már a 2. objectivesnél elakadtam, valami Open a Site Menu-re menjek, és valami Forage Bush-al kapcsolatban kell csinálnom nem tudom mit, itt mi a teendő? Mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Irogatja hogy nyomjam meg az LT gombot de hiába meg valami Hely menü… de semmit nem látok, semmi nem történik vagy én vagyok ilyen szerencsétlen?2023. febr. 1. 10:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem bokrokról kell bogyókat gyűjtetned az embereiddel.
Itt megnézheted, hogy melyik az LT gomb:
2/3 A kérdező kommentje:
Az meg van, hogy melyik gomb, és igen volt valami bogyó ott de azokat már felszedtem, és mégis mutatja hogy csináljak még ott valamit, holott már nincs is ott semmi.
Nem lehet, hogy csak simán bug-os a játék?
2023. febr. 1. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!