Age of empires 2 ezt hogyan tudom megoldani?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy egyjátékos üzemmódban játszom 4 ellenfél ellen.Bár szerintem ez lényegtelen a kérdés szempontjából.Ugye a sötét korban kezdtem (dark age) egész egyszerűen nem tudok szintet lépni.Ugye van a "városháza" ott írta ugye miből mennyi kell szintet léptem ,de ezek után minden épületet fel és dolgokat ki fejlesztettem ,de 75/75 .-ös a népességem ami ugye korántsem lehet a végleges állapot a 2 kor szintjét tekintve mit rontottam el? Rá kattintok a "városházárára " és fel sem ajánlja mutatja hogy mi kell a következő szinthez.Evidens ha több katonát stb akarok akkor meg írja hogy nem tudok többet kreálni.Kerítést ,falat nem húztam.... Nyersanyag van bár nem tudom mennyi kell meg miből ,mert nem írja.... légyszíves segítsetek...2016. ápr. 30. 08:37
1/2 anonim válasza:
Kampányt játszol? Mert kampányban az első néhány pályán még nem mehetsz imperial age-be. Ha ugyanott, ahol a 2. és 3. korba léptél nem jelenik meg a 4. kor upgrade-je (szürkén se), akkor azon a pályán nem léphetsz oda. És a kampányban általában 75-ös a max population, ettől sem kell megijedni, hanem ehhez kell alkalmazkodni az adott pályán.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. ápr. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!