Ha más oldalon veszek Steam játék kulcsot amin amúgy gyárilag van Magyar nyelv akkor is benne lesz a Magyar?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például a God of war eleve rendelkezik Magyar felirattal amit ugye Steam-en ír is. Na már most ha ezt a játékot nem Steam-en veszem meg hanem például G2A-an és aktivalom Steam-en akkor ugyanúgy ott lesz a listán a Magyar nyelv?2023. febr. 1. 08:16
1/4 anonim válasza:
A Steam áruházból vagy külső oldalról beszerezett kulccsal aktivált játék között nincs különbség. Csak máshogy vetted meg ugyanazt a dolgot. A digitális kulcs nem több annál, mint egy kódsor ami kiadja a rendszernek a parancsot, hogy az áruházból (vagy adatbázisból, amit az áruház is használ) azt a játékot adja a fiókodhoz.
2/4 anonim válasza:
Az egyetlen kérdés hogy mikor fogják bannolni a kulcsod. Mert elég sokszor ügyeskedve veszik és úgy adják tovább.
3/4 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én évek óta csak Steam-en kívül vásárolok. (Kivéve ha nagy leárazás van) Egyetlen problémám sem volt még. :D Csak ebben a Magyar dologban nem voltam biztos.
2023. febr. 1. 13:20
4/4 anonim válasza:
Ha a steam kulccsal olyan játékot aktiválsz, amiben van magyar nyelv, akkor természetesen megkapod. Arra figyelj lehetnek különböző verziói, pl sima alap játékban nincs magyar, GOTY kiadásban meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!