Ha az emberek jó része jobbkezes, miért a W-A-S-D gombokra van kiosztva gyárilag sok játékban az autók irányítása?
Figyelt kérdés
Lövöldözős játékoknál a jobb kéz az egéré, ezt ott megértem, de autóversenyeknél nem észszerűbb lenne a nyilak használata? Van játék, ahol át sem lehet állítani, és a WASD gombokkal kell szerencsétlenkedni...2022. aug. 21. 14:30
1/6 anonim válasza:
Jobbkezesként is a nyilak jobban kézreállnak nekem mindkét kezemmel, tehát akkor is ha a jobb kezemmel az egeret fogom éa akkor is, ha azzal a nyilakat nyomom és a ballal egyéb billentyűket.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Macrozni kell
atallitani magat a billentyut ha a jatekot nem lehet
en jol elvoltam es vagyok a balkezzel iranyitassal jarmuveknel
ez ugyse kormany
kormanyt is mellesleg nem bal kezzel fogod? Jobkezzel a sebvaltot
szoval nem ertem
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
janoke te nem jobb oldali vezetouleses orszagban/kocsival elsz
akkor megertem
jobbkezel kormanyt fogod balkezzel a botkormanyt, sebessegvaltot
automata valtot ne hasznalj veszelyes
4/6 anonim válasza:
Mert a legtöbb embernek nem kényelmesebb. WASD-n nevelkedett nép mindig jobban fog balkézzel mozogni, mint jobbal, mert azzal szokja meg, abban van gyakorlata.
5/6 anonim válasza:
Mert az igazi játékosok úgyis kormánnyal, vagy kontrollerrel tolják az autós játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!