Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Nintendo Wii tényleg tudja...

A Nintendo Wii tényleg tudja gyárilag szoftveresen emulálni a Gamecube-ot csak ez le lett tiltva benne?

Figyelt kérdés

2019. okt. 1. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Én nem tudom biztosan de elképzelhetőnek tartom abból kiindulva hogy PC re a Dolhpine emulátor is tudja mind2 konzol játékait emulálni.

Meg pl az első generációs Nintendo DS be is lehetett az előző generációs zsebkonzoljuk a Gameboy Advance kazettáit futtatni

2019. okt. 2. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Wii tud GameCube játékokat lejátszani, az első kiadás lemezről is lejátssza a játékokat. Pontosan nem tudom hogy emulálva van-e, de ha tippelnem kell akkor hardveresen működik, mert a Wii és a GameCube architektúrája hasonló, hacsak nem ugyanolyan. A Wii kb. a GameCube duplája hardvererősségben. Én ilyeneket hallottam évek során YouTube videókból stb.
2019. okt. 2. 02:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Wii nem is emulálja a gamecoobot, hanem eleve teljesen kompatibilis vele (kiv. a modem/lan adapter és a gameboy adapteres dolgok)

A legtöbb wii eleve tudja ezt, letiltva sincs, ott a tetején egy felnyitható ajtó mögött a kontroller és az eredeti memóriakártya csatlakozó (csak ezeket lehet ilyenkor használni), szinte minden játékkal eleve kompatibilis.

Létezik wiiből olyan amiben ezek hiányoznak (pl fekvő Family Edition széria és a wii mini), itt maga a processzor és a rendszer ugyan tudná, de költségcsökkentési okokból a portok hiányoznak.

2019. okt. 2. 08:59
 4/5 Krisipoke ***** válasza:
100%
Hardveresen viszi a GC játékokat, konkrétan az első/második generációs Wii-ben van GameCube hardware.
2019. okt. 5. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Kompatibilis a GamCube-al, de csak akkor lehet játszani a korábbi konzol játékait, ha van hozzá kontroller és memóriakártya.
2019. okt. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!