Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak ha folyton...

Mit csináljak ha folyton felidegesít a duom lolban?

Figyelt kérdés
Egy sráccal duozok league of legends játékban kb 1 éve. Amúgy jó haverom meg minden aki mielőtt nem ismert engem rohadtul nem olyan karakterekkel játszott mint én. Viszont mióta együtt játszunk konkrétan azokkal a karakterekkel játszik csak amikkel én :)) és csak abban a roleban ahol eddig én szerettem játszani. És folyton megmondja mivel hol játsszak és már egyáltalán nem élvezem vele a játékot utálok supportolni vagy jg-zni de mindig csak oda tudok menni miatta. És már fel is hoztam neki de mondta hogy jó menjek oda ahova akarok de ott mindig ő játszik azzal a karakterrel akivel én játszottam mindigis. Nem is tudom már mikor játszottam a kedvenc karakteremmel utoljára kb 3 hete volt hogy hagyott egymás után 2 gamet menni vele aztán azóta ő már ment vele az elmúlt 30 napban 56!!!! meccset… Őszintén ha nem haverom lenne már rég töröltem volna és játszottam volna inkább mással de ezt nem tehetem meg mert megbántani sem akarom de miatta már egyáltalán nincs kedvem az egész játékhoz és inkább nem is megyek ha már előre szó nélkül bepickeli azt ahova én akarok menni

2023. jan. 31. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az, hogy te inveled, role-t előre kiválasztod, majd aztán hívod és választ ő role-t, vagy megmondod neki mi a szitu és nem játszol vele többet, ha nem enged
2023. jan. 31. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ismered személyesen vagy nem? Ha nem ismered akkor töröld, mert kit izgat...

Néha engem is hívtak be ismik és kerültem olyan role-ra, amin totál szar vagyok (jg, adc), de lejátszottam a meccset, ha lecarryztek oké, ha nem nem. Mivel ezt én se szeretem, szóltam, hogy kövibe már nem jövök és kiléptem. :) Neked is ennyit kéne.

2023. jan. 31. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Ismerem élőben és mostanában már én is max 1-2 meccset megyek vele. Szóval nem tudom lehet ezek után inkább csak egyedül játszok
2023. jan. 31. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!