Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Állandóan felidegesítenek,...

Állandóan felidegesítenek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Állandóan engem hibáztatnak MINDENÉRT. A laptopom magától elrepedt (igen, egy típushiba miatt, felhajtottam ahogy azt kell és elrepedt) és mondtam apámnak, hogy hogy jártam erre leugatott hogy nem vigyázok semmire, biztos hogy leejtettem meg ilyenek, pedig napi szinten használom és nem olcsó, vigyázok rá mert nincs pénzem újat venni. Mindig tokban tartom, ráadásul nem is látja hogy hogyan használnom a laptopom. Aztán ma egy ügyet intéztem volna, felhívtam az illetékest 3-szor, a nap különböző időpontjaiban, majd elmentem személyesen az emberhez de nem dolgozott. Ezt el is mondtam neki, hogy többször kerestem telón meg személyesen is, még másik üzlethelységben is érdeklődtem az ember után, mert tájékoztató nem volt kiírva hogy miért nem elérhető sehol. Szóval azthiszem mindent megtettem. Erre ma anyám kérdezi, hogy mi a helyzet, el tudtam-e intézni amit akartam. Apám meg elkezdi: nem, mert mást csinált, ment a barátnőjéhez. De ezt nem szép stílusban mondta.

Tegnap éjszaka elküldtem a CV-m egy cégnek, ma már kerestek is, interjút beszéltünk meg holnapra. Mondtam apámnak, hogy interjúm lesz holnap, de csak skype-os így nem kell átmennem egy másik városba. Azt is elmondtam előre, hogy mindjárt telefonálok interjú ügyben (szóval tudta hogy előtte 3 perccel tudtam meg hogy interjúm lesz holnap) De ennek ellenére leolt, hogy minek jöttél haza ha tudod hogy dolgod van? Ha tudod hogy a másik városban van dolgod akkor maradjál ott. Most költöd a pénzt, meg járkálsz össze vissza.

Ez csak a mai nap :)

Felrobbanok, már kiabáltam a 3-nál vele mert nem birom idegekkel erre ő 100-szor olyan durván leordít, meg csúnyán beszél.

Már azon is gondolkodtam hogy demencia kezdődik nála vagy mi? Olyan fura néha

19/L

#család #apa #anya #szülő #Családi kapcsolaf
2021. júl. 21. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit mérgező személyiségű az apukád.
2021. júl. 21. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Hát úgy tűnik rajtad vezetnek le mindent. Gondolom szép szóval nem érsz semmit... Szorítok, hogy minél hamarabb el tudj költözni otthonról, az gyógyír lesz sokmindenre. De gyanítom, hogy olyan típusok, hogy mindenbe is bele fognak szólni. De azt meg kell próbálni a lehető legjobban leszarni.
2021. júl. 21. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes fazon az apád.

Amint tudsz költözz el, és ne engedd őket beleszólni az életedbe.

2021. júl. 21. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyanok, akik azt hiszik, direkt teszi tönkre a gyerek az adott használati tárgyat. Nekem ilyen gyerekkorban volt, fémkeretes szemüveg egyszerűen elhajolt a hidegben (mert töröltem volna meg a lencsét, asszem). volt, hogy el is tört, asszem volt olyan, hogy egyszerűen rajtam volt, aztán hopp, a szemüvegkeret eltört. (Ekkor talán már volt egyszer ragasztva-forrasztva.) de nyilvánvalóan én b*sztam tönkre.

Mintha annyira érdekemben állt volna a szemüveg eltörése.

Nálad valóban marad a költözés. Elvileg az ilyen szülőket nem lehet megváltoztatni. Tehát vagy behódolsz neki, hogy "igen, igazad van, én vagyok a *ar mindig",vagy elhúzol onnan. Esetleg ne vedd figyelembe, amit mond, de az se feltétlen jó megoldás. Az elköltözéshez meg pénz kell.

2021. júl. 21. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyre nehezebben viselem sajnos, mivel majdnem mindennapos. A nap elején még higgadt, normális vagyok de a végén már ordítozok én is a saját apámmal mert úgy felidegesít a folyamatos csesztetése, hibáztatása, hazudgálása, értetlenkedése.
2021. júl. 21. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Probald ignorálni, ne foglalkozz vele.
2021. júl. 21. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanilyen beteg f@sz az apám. A legjobb az elköltözés, az ilyen nyomorult lelkibetegekkel nem lehet mit kezdeni, csak sajnos nem könnyű anyagilag függetlenedni.
2021. júl. 22. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!