Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltak a fejlesztök?

Mit gondoltak a fejlesztök?

Figyelt kérdés

sziasztok!

elsőnek is amit írni fogok ezeket a dolgokat mások írták nekem. szóval ha én hazudok hazudnak ők is!

nagyon rég óta ki vagyok éhezve a The Last of Us játékra. és mivel nincs konzolom így nem tudtam vele játszani! de úgy tudom hogy ki fogják adni pc-re is a játékot 1 és a 2 részt is! ennek nagyon örültem mikor meg tudtam ezt!

és utána olvastam egy kicsit a történetnek. és azt írták nekem hogy Ellie leszbikus benne! 1 részben 12 a 2 részben 14 éves a lány.

írták nekem azt is hogy van a 2 részben egy csók jelenet és sex jelenet is. maga a sex jelenetet nem látjuk benne természetesen! de a játék úgy adja a szemünk elé hogy na együtt voltak és akivel van Ellie az a lány még idősebb is nála jóval!

ezek láttán nekem a kedvem is el ment a játéktól! a készítők mit gondoltak? mit akartak ezzel el érni? meg Transzvesztita is van a játékban!

mint említettem ezeket a dolgokat mások írták nekem szóval nem én találtam ki! ti mit gondoltok erről az egészről? mért nem tudott meg maradni Ellie egy átlagos hétköznapi lánynak?

2023. jan. 28. 11:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha zavar hogy lezbi, akkor pedig homofob vagy. De nem értem mi ezzel a baj... Ahogy egyik korábbi válaszoló is megmondta: EZ A VALÓSÁGBAN IS JELENLÉVŐ TÉNY. 100% valóságon alapuló dologba nem értem mért kell belekőtni. De te tudod.
2023. jan. 29. 17:13
 22/25 A kérdező kommentje:

100% valóságon alapuló dologba nem értem mért kell belekőtni. De te tudod.

ezt kérdezd meg még 1000 embertől is! mert nem csak én gondoltam ugyan ezt.és ők még cifrább szavakat írtak mint én. ja és hogy mért kötöttem bele mert már csak kötöttem mert nem érdekel már.

hogy ami a valóságban van mért kel bele kötni.azért mert az maradjon meg a valóságban és ne videojátékban! ennyi ez az én véleményem!

sokan meg a Transzvesztita karakterre voltak ki bukva! mert a játékban sok rész van benne amiben öt kell irányítani. szóval Kinek a pap, kinek a papné :)

2023. jan. 29. 17:47
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a pár ezer ember nyafog miatta a maradék pár százezer meg élvezi a játékot...
2023. jan. 29. 22:59
 24/25 A kérdező kommentje:
hát igen. de én nyafogok és közben élvezni is fogom a játékot! :D
2023. jan. 29. 23:24
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

No, én tuti nem fogok nyafogni közben, tíz éve várom a játékot :D

(Konzolom sosem volt, mert nem vagyok akkora játékos, hogy megérje, van, hogy hónapokig semmivel sem játszom. Másrészt az engem érdeklő címek - Death Stranding, Days Gone és most a TLoU - mind kijöttek PC-re.

2023. jan. 30. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!