Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltak a fejlesztök?

Mit gondoltak a fejlesztök?

Figyelt kérdés

sziasztok!

elsőnek is amit írni fogok ezeket a dolgokat mások írták nekem. szóval ha én hazudok hazudnak ők is!

nagyon rég óta ki vagyok éhezve a The Last of Us játékra. és mivel nincs konzolom így nem tudtam vele játszani! de úgy tudom hogy ki fogják adni pc-re is a játékot 1 és a 2 részt is! ennek nagyon örültem mikor meg tudtam ezt!

és utána olvastam egy kicsit a történetnek. és azt írták nekem hogy Ellie leszbikus benne! 1 részben 12 a 2 részben 14 éves a lány.

írták nekem azt is hogy van a 2 részben egy csók jelenet és sex jelenet is. maga a sex jelenetet nem látjuk benne természetesen! de a játék úgy adja a szemünk elé hogy na együtt voltak és akivel van Ellie az a lány még idősebb is nála jóval!

ezek láttán nekem a kedvem is el ment a játéktól! a készítők mit gondoltak? mit akartak ezzel el érni? meg Transzvesztita is van a játékban!

mint említettem ezeket a dolgokat mások írták nekem szóval nem én találtam ki! ti mit gondoltok erről az egészről? mért nem tudott meg maradni Ellie egy átlagos hétköznapi lánynak?

2023. jan. 28. 11:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem ezzel nincs bajom. Life is Strange-ba is hasonló volt helyzet. Oké ott mondjuk nem kifejezetten lezbi volt Max, de erre is volt opció. Csak ez miatt elítélni 1 játékot...
2023. jan. 28. 11:52
 2/25 A kérdező kommentje:
egy jó látvánnyal jó történettel meg áldott játékot el rontsa egy 14 éves leszbikus lány meg egy Transzvesztita! még a Transzvesztita nem is nagyon érdekel. de egy 14 éves lány leszbikus? akivel van a játékba rá nézésre 25 éves! de javíts ki ha tévedek!
2023. jan. 28. 11:59
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy öszinte legyek nem szoktam nézni hogy ki hány éves. Max se lehetett sokkal idősebb, lévén az meg iskolába játszodott(gimibe asszem?). Meg különben is ez "csak" játék, ha minden részleten fennakadsz akkor csak magadnak rontod el a dolgokat. Én ilyen kifejezetten "csak story/filmjátékoknál" nem nagyon foglalkozok ilyenekkel. Lévén egyszer végigjátszom aztán soha többet. Ellenben ez 1 sandbox rpg-be már engem is zavarna hogy kiskorú... De ez csak az ÉN véleményem erről. Nyilvána az is megérthető hogy egyeseknek ez nem jön át.

[link]

illetve megnéztem 1. részbe 14, 2.ba már 19 éves. Tehát azért annyira igy se fiatal. Ha azt nézzük vannak olyan kulturák is ahol már 15 évesen férjnél vannak a lányok, akkor meg pláne nem sok.

2023. jan. 28. 12:18
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
A második részt nem adják ki PC-re (legalábbis nincs róla hivatalos infó).
2023. jan. 28. 13:07
 5/25 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam mivel 1 részt ki adják gondolom a 2 részt is ki fogják majd adni. mondjunk ez csak elmélet. :) És ha meg jelenik az 1 része úgy se fogom ki bírni hogy ne vessem rá magam! csak idegesít ez az egész dolog! De ugye ez csak egy játék. És én mindig bele tudom magam élni a játékok történetébe! :D
2023. jan. 28. 13:40
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. részben 14 éves volt Ellie és csak egy apró szájra puszi volt benne.

A 2. részben 19 éves, Dina pedig akivel együtt van 21. Tehát csak 2 év van köztük, nem "jóval idősebb".

A szex jelenetben meg nem is Ellie szerepelt és transzvesztita sincs a játékban.

2023. jan. 28. 13:46
 7/25 A kérdező kommentje:

ha nem Ellie szerepelt a sex jelentben. akkor ez mégis kicsoda? pörgesd a 3:56 jelenthez és nézd végig! végig Ellie látható!

https://www.youtube.com/watch?v=ijHxeYAZIOQ

2023. jan. 28. 13:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A heves csók nem számít szexjelenetnek. Nem mutattak belőle semmit.
2023. jan. 28. 13:59
 9/25 A kérdező kommentje:
végig nézted egyáltalán? a csók után mind a 2 bugyiba fekszik az ágyon! szerinted mit csináltak? sakkoztak?
2023. jan. 28. 14:03
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
És miért is baj, hogy leszbikus a karakter a játékban?
2023. jan. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!