Mit gondoltak a fejlesztök?
sziasztok!
elsőnek is amit írni fogok ezeket a dolgokat mások írták nekem. szóval ha én hazudok hazudnak ők is!
nagyon rég óta ki vagyok éhezve a The Last of Us játékra. és mivel nincs konzolom így nem tudtam vele játszani! de úgy tudom hogy ki fogják adni pc-re is a játékot 1 és a 2 részt is! ennek nagyon örültem mikor meg tudtam ezt!
és utána olvastam egy kicsit a történetnek. és azt írták nekem hogy Ellie leszbikus benne! 1 részben 12 a 2 részben 14 éves a lány.
írták nekem azt is hogy van a 2 részben egy csók jelenet és sex jelenet is. maga a sex jelenetet nem látjuk benne természetesen! de a játék úgy adja a szemünk elé hogy na együtt voltak és akivel van Ellie az a lány még idősebb is nála jóval!
ezek láttán nekem a kedvem is el ment a játéktól! a készítők mit gondoltak? mit akartak ezzel el érni? meg Transzvesztita is van a játékban!
mint említettem ezeket a dolgokat mások írták nekem szóval nem én találtam ki! ti mit gondoltok erről az egészről? mért nem tudott meg maradni Ellie egy átlagos hétköznapi lánynak?
Hogy öszinte legyek nem szoktam nézni hogy ki hány éves. Max se lehetett sokkal idősebb, lévén az meg iskolába játszodott(gimibe asszem?). Meg különben is ez "csak" játék, ha minden részleten fennakadsz akkor csak magadnak rontod el a dolgokat. Én ilyen kifejezetten "csak story/filmjátékoknál" nem nagyon foglalkozok ilyenekkel. Lévén egyszer végigjátszom aztán soha többet. Ellenben ez 1 sandbox rpg-be már engem is zavarna hogy kiskorú... De ez csak az ÉN véleményem erről. Nyilvána az is megérthető hogy egyeseknek ez nem jön át.
illetve megnéztem 1. részbe 14, 2.ba már 19 éves. Tehát azért annyira igy se fiatal. Ha azt nézzük vannak olyan kulturák is ahol már 15 évesen férjnél vannak a lányok, akkor meg pláne nem sok.
Az 1. részben 14 éves volt Ellie és csak egy apró szájra puszi volt benne.
A 2. részben 19 éves, Dina pedig akivel együtt van 21. Tehát csak 2 év van köztük, nem "jóval idősebb".
A szex jelenetben meg nem is Ellie szerepelt és transzvesztita sincs a játékban.
ha nem Ellie szerepelt a sex jelentben. akkor ez mégis kicsoda? pörgesd a 3:56 jelenthez és nézd végig! végig Ellie látható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!