Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SSO.Csak én érzem úgy,hogy a...

SSO.Csak én érzem úgy,hogy a fejlesztők pár éven belül eláshatják a játékot,ha ezt folytatják?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok játékos van a mai napig is,de szerintem nagyon rossz irányba haladnak már egy ideje.Régen sokkal gyakrabban készítettek rendes küldetéseket,foglalkoztak a játékkal,de már egy jó ideje olyan érzésem van,mintha már csak a pénz lenne az egyetlen,ami érdekli őket.Folyamatosan csak ló frissítések/új lovak behozatala van..illetve küldetés címszó alatt behoznak idióta versenypályákat(azt is csak azért,mert az gyorsabban összerakható,mint egy rendes küldetés és hogy ne csak lófrissítések legyenek),de rendes küldetést már ritkán látni(bár mondjuk jövő héten végre pont jönni fog normális küldetés állítólag),ahhoz képest,hogy régen mennyit készítettek.Úgy érzem a játék 90%-át már csak lovak,versenypályák és az évekkel ezelőtt elkészített eventek(amihez pár új dolgot hozzá dobnak) visszahozása jelenti.Tudom,hogy kell a pénz,de régebben miért tudtak sokkal gyakrabban normális küldetéseket csinálni,most meg alig?

2022. máj. 22. 22:44
 1/8 A kérdező kommentje:
.Úgy érzem a játék fejlesztésének 90%-át*
2022. máj. 22. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind igaz, illetve kevesebb kódot is adnak, főleg nem fizető játékosok számára (lásd én), mit tudok csinálni? Belépek, letudom a lovat meg pár versenyt mert a terület ugyanaz mint 5+ éve, nem adnak többet, unalmas úgy, ha nincs rider

Itt is arról van szó, hogy fizess, ha normálisan akarsz játszani

Ha meg adnak kódot, sokszor nem is a játék élvezése a cél, hanem hogy gyorsan tudd le, mert Úristen mikor adnak következőnek

2022. máj. 23. 06:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben igazad van! És mostanság teli van a játék mindenféle külön csomagokkal, hogy star coins mellé ruhákat, stb. kapsz és amikor valami event van ott is a ruhastandoknál az event-exklúziv szettek star coinsba kerülnek és nem is kicsibe.

Már régebb óta nem játszok, viszont valamikor fellépek és a frissítéseket nézem, mert kíváncsi vagyok, mikor hoznak valamit ami tényleg érdekes.

Rengeteget romlott a játék minősége úgy kb. az elmúlt 4-3 évben. Sokan abba is hagyták, főképp emiatt és rengeteg háborgás van, hogy annyi lovat adnak ki, hogy lehetetlen lépést tartani vele, és az új generációs lovaknak kb. a háromnegyede szinte ugyanúgy nézz ki, csak kicsit másabb a formája, de mintha ugyanaz lenne.

A játékban rengeteg a ló, nem mintha hiány lenne belőlük, így nem értem miért hanyagolják a sztorit és évről évre miért rosszabbak az eventek! A karácsonyi event már szó szerint annyira sz*r, hogy nem ér semmit az egész.

2022. máj. 23. 19:37
 4/8 anonim válasza:
100%

Szerintem is igazad van!

Így pár hónap elteltével is ugyan olyan unalmas a játék (kivéve akik nemrég kezdték).:C

19-es vagy a fölött lévő szinten lévő játékosok olyan szinten unják a játékot hogy inkább csinálnak egy másik karaktert, vagy abba hagyják. Non riderek meg kódokból élnek de az is alig van. Most meg ugyanazt a rider kódot hozogatják be hogy aki még nem váltotta be az beválthassa de a többi non rider ugyanúgy nem tudja...D:

Rátérve a küldetésekre...

Ezernyi játékos ír napi/heti szinten tippeket frissítésekhez, ennek a felét nem teljesítik hogy legalább ne csak verseny és ló legyen.(ha meg hoznak is be az általában rövid(természetesen vannak jók))

Folytathatnák a mapot, arról is volt szó hogy a karakterünket frissítik (legalábbis hallottam nem biztos hogy igaz), Bárónő versenypályáját is tök jól felújították. Sokkal több ilyen jó frissítéseket hozhatnának be...

Egyébként arról nem beszélve hogy kb 3-4 hónapja írtam az ssonak hogy javítsák már ki azt a hibát hogy a szülinapi őslóra normálisan fel lehessen rakni a koszorút mert a füle mögött van és azóta sem javították ki... D:

Hirtelen ennyi jutott eszembe, tök jó lenne a játék, ha figyelnének ilyen dolgokra. :D

Megpróbáltam úgy összeszedni dolgokat hogy ne ugyan azt írjam le, lehet így este nem sikerült teljesen korrekt választ írni ezért bocsi de megpróbáltam.

További szép estét! c:

2022. júl. 17. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

Na a másik, a support, oké írsz nekik 1 szép üzenetet, hogy ez vagy az van, általában a szokásos történik:

- automatikus válasz "örülünk hogy írsz" vagy hasonló

- ha egyáltalán jön is válasz, annyira nem odaillő, hogy az lehetetlen

Utóbbihoz példa: volt még évekkel ezelőtt, amikor egy játékos (nem én) írt az SSO-nak egy problémával kapcsolatban, erre tökéletesen más problémára adott választ és így.. "oké", nem oldódott meg a probléma, hanem azt hiszem magától kellett megoldania

Meg ez a másik, hogy mások küldik az ötletet írják nekik lehetne ez meg az, de egyszerűen meg se hallgatják a játékosokat, ami a szemük előtt van az az új ló meg minden más hü...ség behozatala, amire költheted a pénzed

Amikor én kezdtem (2014), na akkor volt a jó, kód is volt, nem 0-24 csak lovakat adtak ki, hanem tényleg volt content, nem untad magad

2022. júl. 17. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
*mármint úgy értve 1. hogy mint első válaszoló, az lemaradt ^^"
2022. júl. 17. 22:04
 7/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Én még csak nemrég kezdtem el játszani a játékkal, szóval engem még nagyon leköt, hogy haladjak meg a küldik, viszont ugyanazt hallom/látom azoktól, akik már végigjátszották ezeket, amit a kérdező, és ti is mondtok. Mondjuk én úgy gondolom, hogy ez egy kétélű dolog. Ugyanis amíg olyan című videók kerülnek fel Youtube-ra, hogy "elköltöttem 4000 sc-t", és ez számít példának, addig ne csodálkozzunk, hogy a fejlesztők le is húzzák a pénzt onnan, ahonnan lehet. Épp nemrég hűltem le a döbbenettől, amikor rákattintottam az egyik játékosra, mert nagyon tetszett a lova, és azt láttam, hogy kb 15 vagy 20 másik is van még neki. Szerintem alapvetően elég drága egy játék ez, plusz azt tekintve, hogy a fő célközönsége az a korosztály, akik még aligha a saját pénzükkel gazdálkodnak, úgy még inkább. Szóval így már végképp abszolút nem értem, hogy tudnak ennyi pénzt belepumpálni, de látjátok, hogy szinte mindenki megteszi. Akit érdekel a játék, az végigviszi, de szerintem utána abbahagyja, mert utána már csak a bajnokságok maradnak, ahova ugye minél jobb ló kell, tehát elkezdik őket gyűjtögetni és kipróbálni. Akinek meg anyu-apu nem ad erre pénzt, annak marad a szerepjátékozás, ami szerintem gusztustalan, és állítólag be is van tiltva, ennek ellenére a chat-ben szinte csak erről beszélnek. Ez csak egy vélemény igazából, amit meg akartam osztani, de egyébként szerintem igazad van, kedves kérdező, ugyanis már most látszik a felhasználói közegen, hogy 90%-uk csak unalomból ténfereg a játékban. Most pl beadták ezt a Shire-frissítést, és minden második játékosnak Shire-je van. Kicsit vicces is szerintem. Na mindegy. Nem az én dolgom, hogy ki mennyit költ egy játékra, csak ez is az oka annak, amiért nem kapunk normális frissítéseket a küldikben. Mert sajnos van igény rá, hogy berakjanak és újítsák az ezredik lófajtát is.

2022. aug. 14. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok játéknál meg is lepődsz, de nem is teljesen a célközönség játszik vele, SSOnak a célközönség talán az ilyen 13-15 éves lányokra mondható, viszont ha megnézed, jóval több idősebb játékos is van (na meg fiú is)

A szerepjátékozással szerintem nincs baj, amíg teljesen normális, el lehet lenni vele, voltak olyanok, akik például videót is csináltak, ilyen sztori videót, azzal sincs gond, legalább nem unatkoznak

2022. aug. 15. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!