Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Sims játék volt a...

Melyik Sims játék volt a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok, hogy miért! Esetleg röviden a kiadásokat jellemezhetitek, hogy miben mi tetszett és mi nem, ennek is nagyon örülnék.

2023. jan. 11. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Alapvetően a 3. rész volt. DE miután több száz órás családom buktam a játék bugjai miatt(nem, semmi CC-t nem használtam) ezek után megutáltam. Azóta Sims 4-ezek, ott nincsenek ilyen bugok. Igaz nem is annyira jó játék mint a 3. rész de nem kell attól féljek hogy a rengeteg belefektetett időm elvesztem csak mert a játék gondol egyet és puff... -.-"
2023. jan. 11. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdemi megújulást a SIMS2 hozott, az az etalon.
2023. jan. 11. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:

A régi kedvencem a Sims 3 volt, ott kaptam rá igazán. Főleg a világépítés és az open world adta szabadság volt amit imádtam. Úgy a dlc-k fele is megvolt amíg csináltam, aztán hosszabb szünet. Később pár év múlva újra kedvet kaptam hozzá, már sokkal több dlc kiadás de ezáltal probléma is lett. Szaggatások, bugok, egyszerűen az engine nem volt képes ennyi mindent kezelni, főleg hogy szokásom volt moddolni is eléggé. Tehát ami a legnagyobb előnye volt, az vált a legnagyobb hátrányává is végül, azmiatt vált kezelhetetlenül lassúvá és akadozóvá sajnos.

Aztán átpártoltam a Sims 2-höz. Már korábban is játszottam, tetszett, de akkoriban még a 3 féle realistább megközelítés volt a szimpatikusabb. Mostanra viszont kifejezetten imádom azt a fajta egyedi és bájos mesevilágot, amit csakis a Sims 2 tud kínálni. Ráadásul rengeteg apró részlet, ami annó fel sem tűnt, főleg a simek viselkedésében és animációjában, egyszerűen imádom, mert lelke van. A modding is nagyon jó benne, a maga módján még komplexebb a játék rendszere mint a 3-nál volt. És mégis sokkal jobban tud futni.

Szóval összegezve az eddigieket, a Sims 2 az én személyes kedvencem.

2023. jan. 11. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sims 3 a szabad mozgás miatt. modokkal már jól is nézett ki

a 2-t is szerettem, volt benne nagyon jó, pl a boltozás, étterem, azokhoz is nagyon jó cuccok voltak amit a közösség csinált, plusz lényegesen stabilabban futott mint a 3

a 4 ezekhez képest visszalépés

2023. jan. 16. 07:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mind a néggyel játszottam a maga maga idejében, nekem a 3. volt a favorit. A 4.ből a legjobban a szabad átjárás a telkek között, és a bútorok színének egyéni változtatása hiányzik.
2023. febr. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!