Milyen játékot érdemes szerintetek PS4-re venni? Nektek mi a kedvencetek? (nem sport/autós/verekedős)
Az eredeti Assassin's Creed minden részével játszottam, az újragondolt változatokat még nem próbáltam, de tervben van. Nem tudom, tetszene-e.
Last of Us-t nem ismerem túl közelről, és már többször gondolkodóba ejtett, de végül a vélemények alapján lebeszéltem magamat róla :D Túl sok a sztori, és túl kevés a játékélmény. Szívesebben játszom olyannal, ami nem egy interaktív film :)
Hm, pedig ajánlottam volna a Detrot: Become Human-t, a Beyond Two Souls-t, Heavy rain-t, de ezek "interaktív filmek".
Hellblade: Senua's Sacrifice?
Engem letaglózott a játék, a stáblista végéig csak ültem és néztem ki a fejemből. Fun fact: a Senua-t alakító csaj nem színésznő. A Ninja Theory tagja, ő is játékszoftver fejlesztő.
A Mirror's Edge Catalyst-et semmiképpen, borzalmas lett (mondom ezt az első rész rajongójaként)!
Szerintem a Bloodborne a valaha megjelent legjobb PS4 játék, de a nehézsége sokakat elriaszthat.
A Persona 5 a legjobb történettel rendelkező PS4 játék, de a japán szerepjátékok nem mindenkinek jönnek be.
Fura, de nekem pont az agyonistenített PS4 exkluzívok (God of War, Spider-Man, Uncharted 4, The Last of Us) nem jöttek be egyáltalán.
#4: akkor mirror's edge felejtős, én is szerettem az 1. részt :D
A felsorolt PS4 exkluzívak közül a god of war demójával játszottam, de hosszú távon nem jött be. Néhány Spider-Man játékot végig toltam korábban PC-n, meg volt Batman is, de ezek valahogy annyira egy kaptafára épültek, hogy már a sokadik után unalmassá vált.
Ránézek majd erre a Bloodborne játékra, de szerintem ez meg túl fantasy-s lesz nekem :D
A Fallout egyébként azért tetszett, mert az kicsit köthetőbb volt a valósághoz.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!