Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Krimi feladványokon dolgozok...

Krimi feladványokon dolgozok hobbiból. Mennyire hangzik életképesnek az ötlet?

Figyelt kérdés

Az egyik rejtvényemet könnyű lenne átültetni egy egyszer használatos, kinyomtatható társasjátékba.

(Ha valaki szívesen kipróbálná, annak el tudom küldeni a prototípust.)

Sztori, játékszabályok:

Valakit megmérgeztek egy buszon. Biztonsági kamera felvételek és az utaslisták alapján be kell azonosítani az utasokat, meg kell találni a tettest és mellékes kérdésekre is válaszolni kell (pl. ki bliccelt?). Kinyomtatható dokumentumokkal, feladatlapokkal kell dolgozni.

– játékidő: 40-60 perc

– 22 kérdés van (ebből 16 személy beazonosítás)

– a történet minimális, szinte nincs is, pusztán keretet ad a kérdéseknek

1-2 fő esetén: a játékos egyedül/mással együttműködve igyekszik a lehető legtöbb kérdésre jól válaszolni, és örül, ha hibátlan. :P

2+ fő esetén: 2 fős csapatok versenyeznek egymással, külön szobákban, hogy ne hallgathassák ki egymás megoldásait, közbe mérik az időt. Az nyer, aki több kérdésre tud helyesen válaszolni, több pontszámot szerez. Döntetlen esetén a gyorsabb kitöltők a győztesek. Megegyezés szerint a csapatok bevezethetnek időkorlátot.

Miután mindenki beadta a megoldását, a csapatok összegyűlnek, és kérdésenként megbeszélik, kinek mi a megoldása. A megoldókulcs alapján ellenőrzik a válaszaikat, és regisztrálják a pontszámokat. A nehezebb kérdések több pontot érnek.

Pár kép, hogy könnyebb legyen elképzelni: (a tesztváltozat grafikája elég béna, de majd rajzoltatok mással valami szebbet :D)

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm a segítséget!

2023. jan. 6. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek ezek a dolgok. Én csak szeretném megoldani :)
2023. jan. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!