Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékok vannak piknikhez?

Milyen játékok vannak piknikhez?

Figyelt kérdés
Egy 15-16 éves társaság mit tud játszani kint a szabadban, piknikezés közben? (semmilyen ivós és hasonló dolgokról nincs szó) Olyan játékokat keresek, amikhez nem kell semmilyen eszköz, vagy csak például papír, ceruza, franciakártya, stb..(ami szinte mindenkinek van) Sok ötlet kellene :)

2022. jún. 14. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha visztek francia kártyát, azzal szinte végtelen mennyiségű játék játszható.Interneten egy csomó fent van. Mi a barátaimmal, holland kocsmázni, römizni, rablórömizni, illetve speed-ezni szoktunk.

Mi a Dixitet is nagyon szeretjük, bár ahhoz külön lapok kellenek.

Papíralapú játék a régi hagyományos ország-város jut eszembe, illetve akár önismereti kérdéseket is játszhattok pl: én még soha nem csináltam, vagy kire jellemzőbb,hogy…, illetve csók-házasság-halált papíralapon hírességekkel, vagy akár a baráti társaságod neveivel is.

Most ezek jutottak eszembe, remélem,hogy egy kicsit tudtam segíteni!☺️

2022. jún. 14. 09:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen, hasznosnak találtam :)
2022. jún. 15. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit!:)
2022. jún. 15. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Autós kártya, Magic the Gathering, Fekete Péter.
2022. jún. 19. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd szélsebességet nézzetek előtte, meg legyen terv arra, hogy ne kártyakergetésbe fulladjon a buli! :D
2022. jún. 20. 06:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Kartográfusok, de azt is szabhatod, ha fúj a szél.
2022. jún. 20. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!