Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek jó ötlet lenne...

Szerintetek jó ötlet lenne egy ilyen mod az Euro Truck Simulator 2-be?

Figyelt kérdés

A szimulátor 2012-ben készült ha jól tudom, valószínűleg az akkori árak vannak tankolásnál a játékba és csak a tank mérete szab határt a mennyiségnek. Egy moddal fel lehetne turbózni egy kicsit, hogy aktuálizáljuk úgy hogy kamionoknak piaci árat számolunk, személyautóknak hatósági árat és persze a jelenleg érvényes tankolási limitet is. Olvastam, hogy egyre többször fordul elő, hogy a kútnál elfogy az üzemanyag, bele lehetne ezt is vinni, hogy oda mész a kamionnal és be állsz a kúthoz és ha olyan kedve van egyszerűen kiírja, hogy kifogyott és mehetsz máshova. Az utóbbi csinálna egy kis plusz izgalmat is, jobban kell figyelned mikor tankolsz, mert cserben hagyhat a kút és ezt a térkép ne jelezze. Plusz még lehetne olyan is, hogy egy bizonyos gomb megnyomására elő lehetne hívni a trükköző módot, ahol kamionba is lehet az árstoppos dízel, meg egyéb olyan trükkök, amiket a valóságba ki szoktak egyesek játszani és megvalósítható szimulátorban is. A trükköző mód használata esetén, ha tényleg ki is használod véletlenszerűen legyen lebukás és bírság is, hamár lehet gyorshajtás bírságot is kapni. Hardcore verzióban lehetne olyan is, hogy véletlenszerűen ha éjszaka alszol, ébredés után egyszerűen kicsi üzemanyagod lesz, mert leszívja valaki 🤣

A mod készítéshez nem értek, csak kíváncsi vagyok lenne-e ilyenre igény. Talán egy mod készítőnek megadom az ihletet 😉

2022. aug. 11. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Mivel egy gombnyomással most is lehet "recovery"_t hívni, vagy nem tudom mi a neve benne, régen játszottam, így nincs túl sok értelme. Aki meg cheat-el, annak mindegy, hogy eleve beépített cheat vagy utólagos
2022. aug. 11. 12:30
 2/6 A kérdező kommentje:

#1: Az egy gombnyomásos recovery azért elég sok pénz szimulátorban is (milliós összeg az kamionmentő kihívása és az se tele tankolja,

csak néhány litert) 😉 Ha nem akarod csődbe vinni a virtuális céged, akkor azért nem majdnem üres tankkal mész tankolni 🤣 Van aki semmi cheatet nem használ, a trükköző mód azért adna egy kis pluszt annak is aki nem cheatel, lenne egy kis valóság is, itt megcsinálhatod azt, amit a valóságban a pénztárca bánna 😉 Szimulátorban nem mérgelődik az ember azon, hogy nem tud tankolni, kihívás. A valóságban meg ilyenkor szídjuk a politikusokat.

2022. aug. 11. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

lezárt kutak jópofa ötlet, nekem tetszik

a kérdés, hogy miként lehet ezt úgy beállítani, hogy játékélményt ne rontsa

2022. aug. 11. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, ha én ha leülnék játszani, akkor rohadtul nem érdekelne ez a szarság, ami a valóságban folyik.

Persze biztos valakinek ez a vágya.

2022. aug. 11. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: Szerintem ezen az oldalon is vagy ezer olyan kérdés volt már, hogy "nem lenne szuper egy olyan játék, amiben minden reggel fel kéne kelni, felöltözni, elmenni munkába vagy iskolába, stb?".

Úristen, engem kínozni lehetne egy ilyennel, nem hogy szórakoztatni... Mégis sokan vannak olyanok, akik egy játékban is ugyanazt akarják csinálni, mint az életben.

2022. aug. 12. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
A lezárt kutas ötletet mod nélkül kipróbáltam így hogy a benzinkútra beállva dobtam egyet a dobókockával, ha páros, akkor nincs tankolás úgy veszem kifogyott 🤣 nekem bevált
2022. aug. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!