Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Euro Truck simulator 2 játszha...

Euro Truck simulator 2 játszható 180 fokos kormánnyal?

Figyelt kérdés

Ajánlottak nekem olcsón egy 180 fokos kormány, de a játékban meg 900 fokot fordul a kormány, állítólag.

Na most nem is az a kérdés, hogy működik-e, mert biztosan működne.

Az a kérdés, hogy ha majd picit mozdítok a kormányon, akkor a játékban meg sokat fog és majd padkától padkáig vergődök, vagy be lehet állítani normálisan.

Hogy ne rángatózzon, mint egy idegbeteg, epilepsziás kacsa? :D

Van tapasztalat esetleg erről valakinek?

2022. jún. 24. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól be lehet állítani a kormányt a játékban, a linearitásán kell majd állítani, tehát minél jobban forgatod el a kormány, annál többet fog fordulni in-game a kormány. Így mondjuk egy 5°-os álláson a játékban is csak kicsit fordul a kormány, de teljesen kitekerve meglesz a 900°.
2022. jún. 24. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Aha!!! Értem!

Köszönöm! :D

2022. jún. 24. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos, igen. Én most akarok venni majd egy 900°. Jelenleg 180-ast használok én is. Hát, be lehet állitani, ez való igaz, és fényévekkel jobb, mint a billentyűzet, de azé' nem az igazi.
2022. jún. 25. 00:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3 Billentyűzettel egyáltalán nem érdemes játszani szerintem. Ha nincs kormány, akkor egérrel. Már az is sokkal jobb, és meglepően jól konfigurálható.
2022. jún. 25. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!