Van olyan champeket a lolban ami hasonlít Warwickre?
Mármint miben hasonlít? Auto attackolsz, healelsz, letaszított király kardját és tanky itemeket veszel? Akkor Belveth, Irelia, Jax.
Ireliával topra mész, pattogsz a minionokra hogy felstackeld a passzívod, utána megpróbálod e-vel stunnolni az enemyt, és halálra auto attackolod. W az dmg reduction. Botrk, haláltánc, tank. 0/10-ben is jó pusholni, 0/10-ben is le 1v1-ezed bármelyik hőst a játékban ha megvan a botrk.
Belveth-be bele kell rázódni, nem hiszem hogy annyira kezdőbarát lenne, de amit nagyjából tudok róla, hogy el kell vinni a heraldot hosszabb ultiért, W az felütés, Q-val végtelen dashed van, E az dmg reduction. Botrk, tank, jg-be viszed.
Jax szerintem topon elég erős, jó pusher, és próbáld ki, mert olcsó a hős, nem tudom mit magyarázhatnék róla. Sunderer, botrk, tank. Nagyon nem lehet mellélőni vele. Ha 0/10-ben vagy is jó lehetsz pusholni.
Ezekkel mind tudod abuseolni a balancolt haláltánc nevű itemet is.
Trynda, Yi, Yone, Yasuo ezekkel is auto attackolnod kell. Yi-t, Tryndát biztos próbáltad, van akinek megy, van akinek nem jön be. Nézz róluk videókat. Crit itemek inkább, de botrk is jó. 0/10-ben is jó vagy pusholni, kivéve Yi mert ő inkább jg, többi top/mid.
Mondanám hogy Olaf hasonlít, de szerintem kegyetlenül rossz és boring egy hős, de végül is hasonlít, de inkább ne vedd meg. Trundle kitje is szinte csak auto attack, a full dmg az kaka, sunderer + tank, de botrk elmegy mint a WW-nak.
Fiorára full dmg kell, mert abból scalel a passzívja, ami true dmg. %hp dmg mindig amikor eltalálsz egy vital pontot. Topra viszed, tankok ellen túl erős, most lesz nerfelve. Auto attackol is és sok Q q q. Earlyben elfogy a manád ha spammelsz, képességek nélkül lasthitelni minionokat, cannont azt q-zzad ne misseld mert sok gold. Sunderer, death dance, hydra, sok ap ellen maw is. Botrk se rossz. Elég sokat healel, pont mint WW. Vele már nehezebb 0/10-be tenni magad, de ha mégis, akkor is jó vagy pusholni.
Udyr, Heca mint jg talán említésre méltó. Nézz videót, én nem tudom. Heca most nerfelve lett, már nem annyira erős. Udyr az broken fos, de nem tudom mit csinál őszintén, mert nem játszom. Csak hogy egy megölhetetlen cringe fos.
Diana AP de élvezhető hős. Vagy full AP-ra és magic penre mész nashor fog nélkül (1shot build), vagy pedig rusholsz egy nashor fogát és utána tank itemeket, mint sunfire, jaksho, demonic, és még úgy is túl erős vagy. Ha van AP-juk Abyssal mask is jó rá, én szoktam venni. Hogy mikor mire mész úgy döntöd el hogy dps kell több vagy jobb a tank build oda (kevés a frontlineotok).
Egy warwick mainnek ajánlgatni yasuokat, meg ireliakat, meg fiorákat érdekes...
Ha warwickal jól megy akkor gondolom ez gankelős, snowball junglerek érdekelnek, akikkel 3-perc alatt eldöntöd a meccset és 20 percnél már ütöd az inhibitort. Emellett warwick miatt gondolom jó sustain, meg ok dmg is kell. Azt mondanám Xin Zhao, Volibear. Mindkettő nagyon jó gankelős jungler, jó sustain, ok dmg, nem összetett kombók, healthy clear, ami kell.
De ezek mellett egy nunuval is megpróbálkozhatsz. Ha kicsit ügyesebbnek érzed majd magad egy rengar, elise, evelynn, ekko, reksai.
Amitől tartózkodj: scalelős, farmolós junglerek. Shyvana, master yi, kindred, karthus stb. Ezek tipikusan skilled junglereknek vannak, shyvana kivétel, mert nincsen healthy clear és gankelni is csak akkor tudsz, ha förtelmes visionje van az enemynek. Yihez annyit, hogy easy champ, de ha bénán clearelsz, lassú leszel, low hp leszel, és useless leszel.
Ha abban akarod hogy hasonlítson hogy Autoattack, heal, Tank Item akkor belvet
Ha snowbol gank jungler akkor master yi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!