GTA V sztori módjában hogyan érdemes passzív jövedelmet kiépíteni?
Hogy minél hamarabb jussak sok pénzhez, anélkül ugye ebben a játékban 2 lépést se tudsz tenni.
Mik erre a kezdetektől a legjobb módok?
Tippek, trükkök, tanácsok veteránoktól jöhetnek ;)
Szerintem te az online-ra gondolsz, mert ezekre ott célszerű költeni.
Kocsit/motort hiába veszel a sztori módban, ha elmész vele pl küldetésre, vagy bármi, simán elveszik.
A garázsok, hangárok, kikötők (a megvehetőké is) kapacitása egyenlő a nullával. Csak pár járművet tudsz megvenni. A GTA V-ben valóban nem tudod semmire sem elkölteni a pénzt, ezért játszik mindenki az Online-al. Egyedül vérgagyi vállalkozásokat tudsz venni, amik soha sem hozzák vissza az árukat és csak púp az ember hátára az idegesítő menedzselési küldetések miatt, amik random jönnek.
Egyébként a tőzsdével tudsz sokat keresni, más mód nem nagyon van. [link]
De a tőzsde sokszor bugos, szóval én nem javalom.
Akár PC-n, akár Xboxon játszottam, nekem mindig eltűntek a részvényeim, szóval bszhattam az arra kiadott pénzt.
Én PS3-on és PS4-en is tőzsdéztem, de egyszer sem volt ilyen gondom. Egyébként ezt egyszerűen ki lehet védeni, ha mentesz előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!