Melyik MMORPG játéknak van a legnagyobb magyar játékos száma?
Figyelt kérdés
A WoW kivételével...
Úgy tudom,hogy például a Black Desertnek régen sok magyar játékosa volt,de már nem olyan sok,ez igaz?A New World-el mi a helyzet?
2022. dec. 26. 21:49
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy van erről bármi egzakt statisztika. A top jelölt az egyértelműen a WoW, a többi elég lutri, ami aztán vagy bejön, vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Lost Arkot szerintem még mindig elég sokan tolják, sok magyar nevet láttam de streamelni is szerintem azt szokták a legtöbben magyarok közül. De be kell valljam kevés annál toxicabb játékkal találkoztam. Pedig kár érte, grafika, story, horizontal progress nálam minden 10/10, de a raideken borzalmas a mentalitása az embereknek. Tipikusan az a fajta MMO, amit nagyon megéri kijátszani skippelés nélkül is (tényleg nagyon szépek a tájak, szigetek, bejátszások, a ritka droppokat farmolgatni nagyon izgi), de az endgame contentre nem éri meg maradni.
3/3 anonim válasza:
A WoW még mindig az első, ha azt nem számítjuk, akkor Final Fantasy XIV vezet toronymagasan. Hogy utána mik jönnek az már egy jó kérdés, Lost Arkban elvileg sok bot van. Én egyébként Guild Wars 2-vel játszok, ami talán a top 10-ben azért benne van, de nem igazán lőhetsz mellé sem a BDO-val, sem a New World-el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!