Hogyan tudnám jobban feljeszteni magam bármelyik videójátékban? Tudom kicsit ez így tág, de példának akkor mondjuk a Rainbow Six Siegeben
másrészt a reflexek és az agy is fontos szerepet játszik az egészben. A profi sakkozók is azért profik, mert előre tudnak gondolkodni, mindent megterveznek előre és átlátják az egészet, kiismerik az ellenfelet stb... A reflexek is olyanok hogy vagy van vagy nincs, ezeket nem lehet tanulni. Én nekem hiába van 2000 órám a csgoba, balphasz vagyok, nem tudok úgy lőni mint a profik, nem tudom megjósolni hogy A-ra vagy B-re fognak menni, meg ilyenek. A profik általában már eleve jól játszanak a legelejétől kezdve, és nem utólag lesznek profik. Fejlesztheted magad, de ha nincs hozzá készséged akkor sose leszel jó, de ez nem a te hibád. Genetika.
Nézz profi Siege-es meccseket, hogy csinálják ők, és less el tőlük technikákat, gyakorold, nézd meg milyen taktika válik be neked, és kapcsold ki a voice-ot a játékban, ne mások mondják meg mit csinálj, találd meg a saját utadat. Habár a Siege pont nem skill alapú játék, azokkal a hülye gadgetekkel amivel átlátsz a falon meg felderítő távirányítós kacatok meg ilyenek... nem tudom hogy van most, de régen a Call of Dutykban volt olyan hogy promod, az minden ilyen hülyeséget kivett és csak a skill számított, olyan volt mint a Counter Strike, ott tényleg a tudás számított szinte
gyakorlással
de ha nincs hozzá tehetséged akkor felesleges
lehet hogy neked nem megy az fps
mivan ha más kategória fekszik neked
Fejlődni módszeres gyakorlással lehet (bármiben). Az egyszerű gyakorlás csak állandósítja, elmélyíti azt a viselkedési módot, ami már megvan. A módszeresség, a viselkedésed, teljesítményed kiértékelése, elemzése, felülbírálása és új szokások, gyakorlatok bevezetése azért fontos, hogy tudatosan jobb irányba tudd fejleszteni azt, amit csinálsz.
Érdemes hozzá megfigyelni, megérteni, hogy mások mit, hogyan és főleg miért úgy csinálnak. Ezeket érdemes mérlegelni, átgondolni, hogy te mit tudsz belőlük hasznosítani, magadévá tenni. Aztán ezeket érdemes a saját gyakorlatodba beépíteni.
Érdemes ezt a beszélgetést meghallgatni. Egy katona mesél többek közt arról is, hogy Esportolók teljesítményét hogyan fejlesztik VR környezetben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!