Pappgr kérdése:
Rainbow Six Siege belöltési hiba?
Figyelt kérdés
Először is a PC-s verzióról van szó. Nem tudom elindítani a második tutorial küldetést. Az első meg van, 3 csillagra, most egyes szintű vagyok, de nem engedi elindítani a következőt. Ha a főmenüben lévő "Situations" gombbal próbálom, akkor bedob, lejátsza a bevezető videót, de a betöltés megy végtelenül, próbáltam várni 10 percet, semmi eredmény. Gondolom ez normális, de semmilyen más funkció nem elérhető még. A gépem teljesítménye túlmutat az ajánlotton, az internet kapcsolat sebessége 11 Mb/s. Valami ötlet? (újraindítás sem segített)2017. márc. 26. 21:18
2/3 A kérdező kommentje:
Igen
2017. márc. 26. 21:34
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg segítséget, a problémát megoldottam. Ha valaki a jövőben olvassa ezt, nekem amikor feltelepítettem, csak 20 Gb szabad hely volt a merevlemezemen, és nem töltött le mindent, viszont a Uplay-nek nem volt kedve figyelmeztetni, hogy nincs lenn minden, sőt simán be tudtam lépni, csak nem engedélyezett sok mindent, amikor még nem tudtam, hogy mi a hiba, be tudtam menni single-player pályára, úgy hogy nem működött IQ képessége, nem írt ki hibát, egyszerűen nem tudtam használni.
2017. márc. 30. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!